"ТАКО ТРЕБА ДА НАМ ИЗГЛЕДАЈУ ТЕНКОВИ" Вучић након изванредних резултата на Пештеру - Задовољан сам укупном спремношћу наше Војске

Novosti online

19. 04. 2024. у 13:42

ПРЕДСЕДНИК Републике Србије Александар Вучић обратио се након одржане здружене војне вежбе "Вихор 2024" где је похвалио борбену готовост војске Србије.

ТАКО ТРЕБА ДА НАМ ИЗГЛЕДАЈУ ТЕНКОВИ Вучић након изванредних резултата на Пештеру - Задовољан сам укупном спремношћу наше Војске

Фото: М. Шкорић

- Хоћу да честитам свим припадницима наше армије. Оно је онако како би то требало да изгледа у будућности, тако ћемо реорганизовати нашу војску. Тако треба да нам изгледају тенкови, до тога да сте могли да видите више типова дронова, 12-13 од 15 дронова камиказа је погодило циљ. На добром смо путу да створимо индустрију дронова, задовољан сам укупном спремношћу наше Војске, али морамо још много да радимо - казао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ЈЕЗИВА СУДБИНА СРБИНА КОЈИ ЈЕ ПОГИНУО У АМЕРИЦИ: Последњи Гојков лет пред полагање за лиценцу завршио се трагично

ГОЈКО Дамјанић (58), који је трагично изгубио живот у авионској несрећи у округу Палм Бич, био је омиљен међу Србима који су живели на Флориди, а ова трагедија дубоко је потресла и шокирала све наше сународнике који живе преко океана.

12. 07. 2024. у 14:32

Коментари (0)

НЕЋУ ДА СЕ ИЗВИЊАВАМ ШТО СЕ ДИВИМ НОВАКУ: Ђоковић гледа и не верује, овакав текст о њему скоро није написан