"УБИЈТЕ МЕ ЉУДИ, РЕШИТЕ ТАЈ ПРОБЛЕМ" Вучић опозицији: Нећете да ме уплашите лажима

Novosti online

04. 06. 2023. у 12:25

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић на конференцији за новинаре упитао је зашто на опозиционим медијима није објављено какве су убице изашле из Великог брата.

УБИЈТЕ МЕ ЉУДИ, РЕШИТЕ ТАЈ ПРОБЛЕМ Вучић опозицији: Нећете да ме уплашите лажима

Фото: Танјуг

- Наиме, оно што је за мене важно, ја и као председник ове земље, као неко коме свакога дана прете убиствима, па ме на вашој телевизији зовете негативно рођеним, објављујете карикатуре да сам Хитлер, иако су моји били антифашисти. Али добро, када сте председник морате да навикнете на то. Што се тиче Братислава Гашића, рећи ћу, никада не бих дозволио његову смену. Желе да смене једног од најбољих од нас, због чега? Полиција није могла да спречи трагедију у Рибникару, полиција је свој посао урадила. Не постоји нико у свету ко би оптужио своју полицију и државно руководство за тако нешто. А да не говорим о позивању на протесте. То ће ући у историју и анале бешчашћа. Као што ће у историју глупости ући протести током короне, када су упадали у Скупштину, зато што хоћемо да сачувамо животе - истиче председник и додаје:

- Јесам ли ја зарадио новац на томе, јесам ли их довео у Србију? Или они које подржавате и интервјуишете испред Скупштине. Ти људи се нису позивали на другог, они су убице. Убио девојку ни криву ни дужну. А онда Миливојевић каже да сам ја играо са њом. Заборавили сте да кажете народу да је он био носилац бронзане медаље у том ријалитију. Знате ли колики труд улаже Братислав Гашић у полицију. Видите како све ово изгледа. Зашто да буде смењен, зато што је то нечији хир? Убијте ме људи, решите тај проблем. Мислите да ћете ме уплашити. Ја сам јуче био у председништву, био сам ван зграде пола сата. Ви стварно верујете да сви треба да вас се плаше, да ако опсујете или лажете да ми треба да се тресемо од страха. Постоје људи који имају част и поштење, и неће дати најгорима у овој земљи да објашњавају било шта.

Подсетимо, председник Србије Александар Вучић присуствовао је данас манифестацији поводом обележавања Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције. Након манифестације председник се обратио грађанима, а више о томе читајте КЛИКОМ ОВДЕ!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (181)

НИЈЕ МОГАО ВИШЕ ДА ЋУТИ: Огласио се Новак Ђоковић због убиства Срба на Косову