ДИРЕКТОР КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА О СТАЊУ ДРАГИШЕ ГАЉКА: "Има комплексну повреду карличне кости, предстоји му озбиљно лечење"

Танјуг

03. 06. 2023. у 12:03

ДРАГИША Гаљак, који је 29. маја на немилим догађајима у Звечану задобио тешке телесне повреде, јуче је превезен из Опште болнице Косовска Митровица на Одељење интензивне неге Ургентног центра Србије, јер му због тешке повреде предстоји озбиљно лечење, изјавио је данас директор Клиничког центра Србије Милика Ашанин.

ДИРЕКТОР КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА О СТАЊУ ДРАГИШЕ ГАЉКА: Има комплексну повреду карличне кости, предстоји му озбиљно лечење

Фото: AP Photo/Milos Miskov/Д.З.

Ашанин је рекао да је Гаљак у добром општем стању.

- Гаљак је повреде у Звечану задобио упуцавањем у слабински део леђа и у леву шаку. Он је у Општој болници Косовска Митровица, хитно оперисан, збринуто је крварење и спашен му је живот а ради даљег лечења преведен је у Клинички центар Србије јер има комплексну, тешку мултифрагментарну повреду левог дела карличне кости и предстоји му озбиљно ортопедско лечење - рекао је Ашанин. 

Истакао је велико задовољство чињеницом да су Гаљка данас посетили председник Србије Александар Вучић и директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић.

- Председник Вучић је обишао и троје људи који се у Клиничком центру још лече после рањавања у околини Смедерева и Младеновца. Они су у знатно бољем стању, што је  председника посебно обрадовало и са великим задовољством је са њима попричао - рекао је Ашанин и додао да се очекује да ће рањени бити излечени.

БОНУС ВИДЕО: "НЕ ДАМ ЗЕМЉУ ЦАРА ДУШАНА" - Ево шта су Срби из Лепосавића поручили Куртијевом градоначелнику

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (2)

ШОК! УКИДА СЕ ЛИГА ШАМПИОНА?! Заборавите фудбал који сте знали - УЕФА се спрема на радикалан потез