ОВАЈ СТРУЧЊАК БИ ДА АНГАЖУЈЕ ТУЖИОЦА ЗА ТЕЛЕКОМОВЕ ПАРЕ Вучић одговорио Који: Појма немаш ни о чему, злоупотребљаваш своју популарност

Новости онлине

02. 06. 2023. у 22:24

АЛЕКСАНДАР Вучић говорио је и о изјави Николе Која, да тужилац мора да уђе на Андрићев венац и да је председник крив за све лоше у овој земљи.

ОВАЈ СТРУЧЊАК БИ ДА АНГАЖУЈЕ ТУЖИОЦА ЗА ТЕЛЕКОМОВЕ ПАРЕ Вучић одговорио Који: Појма немаш ни о чему, злоупотребљаваш своју популарност

Фото: Новости-Јовановић/Тањуг

- Каже ја се мешам у све. Не ти се мешаш у све. Они протестима зову тужиоца да нешто ради или не, а тужилаштво самостално. Не мешам се ни у глуму ни у било шта. Каже крив сам због климе и деце која су страдала. Тужилац за тако нешто мора да гони екс официо. Али он појма нема о томе. Када сте ушли у политику, морате да добијете одговор. Појма немаш ни о чему, и мислите да можете да злоупотребљавате своју популарност. Кажу Јелена Карлеуша подржала Вучића зато што има уговор са Телекомом. А сви они имају уговор са Телекомом. Али они имају право да кажу, а она нема, а није ме чак ни подржала - истакао је председник.

- А овај би стручњак да ангажује тужиоца за Телекомове паре - наставио је Вучић.

- Кажу народне паре? Јесу народне, а што их није било 2012.  године. А ако су народне паре, па што делиш народ. Они мисле да имају право да изнесу мишљење о свему, да крше закон, да наређују тужиоцу како да се понаша, а њих нико не сме да пита ништа. Када мене питају колика ми је плата, ја морам да обавестим јавност. За Јелену Карлеушу мора да се каже, а за њих не сме. Све је овде новац пореских обвезника. А Јелена Карлеуша не зарађује новац - запитао је он.

Вучић истиче да је Никола Којо исто говорио пре пет година, када је претио да ће да се пресели у Словенију, и да ће ваљда сада наћи нову државу у коју ће се преселити.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (133)

ПАДА ОДЛУКА! Може ли Новак Ђоковић да престигне Роџера Федерера и Рафаела Надала?