"СРАМ ВАС СВЕ БИЛО": Оштра реакција Вучевића због карикатуре којом је Вучић представљен као Хитлер

Новости онлине

31. 05. 2023. у 18:55

ПРЕДСЕДНИК СНС и министар одбране Милош Вучевић назвао је срамном и огавном карикатуру која ће изаћи у сутрашњем издању Нин-а, на којој је председник Србије Александар Вучић представљен као нацистички вођа Адолф Хитлер.

СРАМ ВАС СВЕ БИЛО: Оштра реакција Вучевића због карикатуре којом је Вучић представљен као Хитлер

Фото: Принтсцреен

Вучевић истиче да том карикатуром вређају не само председника Вучића, него цео српски народ и све слободоумне грађане и патриоте који воле своју државу.

- Вређају и све жртве нацистичких монструма и њихове потомке, међу којима је и сам председник Вучић којем су усташе убиле деду по оцу и многобројну родбину. Нико од нас нема проблем са тим уметничким “изражајима” које називају слободом медија у истим тим медијима који су све само не ослобођени од мржње и болесне љубоморе због успеха председника Вучића - истиче Вучевић.

Фото: Принтсцреен

Председник СНС додаје да ипак, у једној нормалној и цивилизованој држави за било какво поређење председника, којег је подржало више од 2,2 милиона грађана Србије, са фашистима, или било какве алузије на ту тему, једино може да се каже - срам вас све било!

Ако оснивање народног покрета за државу, једног саборства око најважнијих националних питања, скупа родољубља и патриота они изједначавају са монстрозним идејама фашизма и нацизма, онда те што то раде не можете назвати никако другачије него јадницима и монструмима који желе зло свом народу и својој дрзави. Овим су још једном показали да су они једна бесрамна групица која је исфрустрирана од сопствене неспособности и немоћи, и да скандалозне карикатуре којима “воде рат” против председника Вучића потврђују само да не мрзе само Вучића, већ цео народ и државу, и да не могу да се помире са успесима које остварујемо. Јасно је да највећу претњу сада виде у најављеном народном покрету за државу који ће управо бити најјача брана сваком покушају разбијања наше државе. Тога се они и плаше - поручио је Вучевић.

БОНУС ВИДЕО: СРБИ ИСПРЕД ОПШТИНЕ ЛЕПОСАВИЋ - Вијоре се тробојке - слушају се патриотске песме

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (82)

НАГРАДА ТРИ МИЛИОНА ЕВРА: Видите који бројеви су извучени у 76. колу игре Лото