ХРВАТИ СЕ НАДАЈУ ПАДУ ВУЧИЋА, А ОВЕ РЕЧИ ВЛАДИКЕ СЕРГИЈА СВЕ ГОВОРЕ: Док год распињу Александра Вучића, знам да нам је добро кренуло (ВИДЕО)

Новости Онлајн

28. 05. 2023. у 11:11

ДА су хрватски медији опседнути стањем у нашој земљи и председником Вучићем, сведочи и чињеница да је помно испраћено све што се дешавало у Београду ових дана, а нарочито протест опозиције за који су сигурни да ће срушити власт.

ХРВАТИ СЕ НАДАЈУ ПАДУ ВУЧИЋА, А ОВЕ РЕЧИ ВЛАДИКЕ СЕРГИЈА СВЕ ГОВОРЕ: Док год распињу Александра Вучића, знам да нам је добро кренуло (ВИДЕО)

Фото: Танјуг/Раде Прелић

- Просвједи, ситуација на Косову, одлазак са чела СНС. Да ли је ово и службено почетак краја власти Вучића? А онда им интервју даје Биљана Стојковић која је освојила 3,22% на изборима 2022.

Подсетимо шта је владика бихаћко-херцеговачки Сергије о нападима на председника Вучића написао у ауторском тексту 14. децембра 2020. године:

"Док год распињу Александра Вучића, знам да нам је добро кренуло, да нам иде, да смо ту где јесмо. Кад ућуте, знаћу да није како треба, да нестајемо и да нас неће бити. Вучићево распеће је наше васкрсење!"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (90)

ДОК СМО МИ ПЕВАЛИ ХЕЈ СЛОВЕНИ, ОНИ СУ... Предраг Мијатовић објаснио зашто су Хрвати после распада СФРЈ били бољи од Србије у фудбалу