ИЗДАО ВУЧИЋА КАО ЛУКАШЕНКА: Није случајно што је Слободан Милошевић за Богољуба Карића рекао да је "најгори човек на свету"

Novosti online

28. 05. 2023. у 10:39

БОГОЉУБ Карић, контроверзни бизнисмен, подржао је политичке протесте у Београду коментаришући на Твитеру објаве певачице Секе Алексић.

ИЗДАО ВУЧИЋА КАО ЛУКАШЕНКА: Није случајно што је Слободан Милошевић за Богољуба Карића рекао да је најгори човек на свету

Фото: З. Јовановић

Да није случајно то што је бивши председник СРЈ Слободан Милошевић рекао својим сарадницима да је Карић "најјгори човек на свету", говоре поступци овог бизнисмена.

Као што је издао председника Белорусије Александра Лукашенка, Карић сада окреће леђа и председнику Србије Александру Вучићу и поред свега што је држава Србија, са Вучићем на челу, урадила за њега.

Вучић је Карића вратио из изгнанства, а сада Карић велича протесте које прозападни политичари покушавају да искористе како би Вучића скинули са власти.

Фото: Принтскрин

 

Подсетимо, политички протест одржан је јуче у Београду са почетком у 18 часова. Окупљени су шетали од Скупштине Србије до РТС где је протест завршен.

Како су "Новости" већ објавиле скуп су пријавили опозициони политичари Мирослав Алексић, Срђан Миливојевић, Мариника Тепић, Небојша Зеленовић, Биљана Ђорђевић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (52)

НАГРАДА ТРИ МИЛИОНА ЕВРА: Видите који бројеви су извучени у 76. колу игре Лото