"СЛУШАМ ШТА ПРИЧАЈУ БЕЋИРОВИЋ И КУРТИ" Вучић најавио - Ђукановић ће добити одговор у понедељак

Novosti online

31. 03. 2023. у 18:51

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је у Краљеву да не жели да се меша у изборе у Црној Гори.

СЛУШАМ ШТА ПРИЧАЈУ БЕЋИРОВИЋ И КУРТИ Вучић најавио - Ђукановић ће добити одговор у понедељак

Фото: Танјуг/Архива

- Слушам шта причају Бећировић и Курти. Ја то нећу да коментаришем, Ђукановић исто, он ће добити одговор у понедељак, нећу да се мешам у њихове изборе. Замислите да сам ја рекао то што су рекли Бећировић и Курти, не постоји место на свету где ме не би обесили, не постоји медиј у Европи који о томе не би писао. Овако је нормално да они то раде. Зашто то раде? Зато што Србија увек мора да буде неко ко ће да буде слабији од њих у региону, јер они тада јачањем свих њих праве такозвани баланс. А запаво праве дисбаланс. Чули сте од кандидата у Црној Гори, Босни бајколике приче о "српском свету" како ми угрожавамо не знам кога. А кога то? - питао је Вучић.

Подсећамо, председник Србије Александар Вучић у посети је Рашком округу. Вучић се у Краљеву у Спортском центру "Ибар" обратио грађанима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (192)

ОВО ЈЕ ТЕМПИРАНА БОМБА Немци зауставили аутобус из Босне и остали у шоку - одмах искључен из саобраћаја, путници се сналазили