"ЈЕДВА ЧЕКАМ ДА ЈАВНОСТИ ИЗНЕСЕМ ИСТИНУ" Премијерка Брнабић одговорила на неистине и манипулације у вези са позориштем "Бошко Буха" (ВИДЕО)

Новости онлајн

23. 03. 2023. у 15:26

ПРЕМИЈЕРКА Ана Брнабић реаговала је на неистине појединих медија у вези са позориштем "Бошко Буха".

ЈЕДВА ЧЕКАМ ДА ЈАВНОСТИ ИЗНЕСЕМ ИСТИНУ Премијерка Брнабић одговорила на неистине и манипулације у вези са позориштем Бошко Буха (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин/ТВ Хепи

- Почиње састанак на тему "Бошка Бухе". Једва чекам да јавности, а посебно медијима који данима износе неистине и манипулишу чињеницима, изнесем истину. Видећемо колико је тачна изјава да је ово "логична последица природе ове власти и једног човека" (поново фокус на Александра Вучића) - написала је премијерка на свом Твитер профилу.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (115)

ИЗАЂИ, МАЛА: Погледајте шта Срби певају Куртијевом градоначелнику у Звечану (ВИДЕО)