АЛБАНЦИ СЕ ЖАЛЕ ПОСЛЕ ОХРИДА: "Куртију представљени 'страшни документи', имали смо неправедан третман"

Новости онлине

22. 03. 2023. у 16:05

ПРЕДСЕДНИЦА тзв. Косова Вјоса Османи казала је да је имала састанке са премијером Аљбином Куртијем, поводом дијалога у Охриду и да су председнику Владе нуђени "страшни документи", те да је тзв. Косово добро урадило што их није прихватило.

АЛБАНЦИ СЕ ЖАЛЕ ПОСЛЕ ОХРИДА: Куртију представљени страшни документи, имали смо неправедан третман

Фото: Профимедиа

- Састала сам се са премијером пре његовог састанка у Бриселу и после његовог повратка. Састали смо се и детаљно разговарали пре него што је отишао у Охрид. Консултовали смо се и током састанака у Охриду, а састали смо се и након закључења споразума у ​​Охриду, где сам била детаљно обавештена, не само о документима и различитим верзијама које су биле пред премијером и делегацијом (тзв.) Косова - изјавила је Османијева. 

Она је оценила да су ти предлози били врло неповољни по тзв. Косово.

- Морам да кажем да су то страшне верзије и да је (тзв.) Косово добро урадило што их није прихватило, упркос крајње неправедним притисцима и неравноправном третирању (тзв.) Косова у односу на другу страну - рекла је Османијева.

Османијева је додала да су за њу такве иницијативе међународног фактора неприхватљиве.

- Понекад ми је као председници тешко да поверујем да неко из међународне заједнице предузима такву иницијативу, да предложи такве ствари које доводе само једну страну у тако неравноправан положај - рекала је она. 

(Косово Онлине)

БОНУС ВИДЕО: ОТИМАЈУ НАМ ДЕДОВИНУ, А ВРЕБАЈУ И СНАЈПЕРИМА - Срби код Лепосавића одлучни у намери да одбране своје

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (2)