ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру

Новости онлајн

21. 03. 2023. у 19:57 >> 20:31

ДИРЕКТОР Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић поручио је Аљбину Куртију да за његову мржњу према Александру Вучићу нема ни лека ни доктора.

ЗА КУРТИЈЕВУ МРЖЊУ ПРЕМА ВУЧИЋУ НЕМА НИ ЛЕКА НИ ДОКТОРА: Реакција Петковића након Аљбинове провокације на Твитеру

Фото: AP Photo/Visar Kryeziu/Д. Миловановић/Јутјуб/Around The World 4K

- За Куртијеву мржњу према Вучићу нема ни лека ни доктора! Курти не може да оправда што није формирао ЗСО и то ће морати да уради поштујући четири потписана споразума из Брисела 2013. и 2015. године. Београд је посвећен договору из Охрида, поштујући своје црвене линије и ту ништа није прекршено - написао је Петковић на Твитеру. 

Овај Петковићев одговор уследио је након Куртијеве изјаве на Твитеру:

- Након што је одбио да потпише споразум 27. фебруара и пре него што је поново одбио да га потпише уз Анекс од 18. марта, председник Србије је одбио и моју великодушну понуду самоуправљања за косовске Србе, кроз модел Заједнице коју бих ја саставио и предложио. Да ли је он Др Но или Мистер Њет? Па, знамо да он није доктор - написао је Курти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (210)

УБИЈТЕ МЕ ЉУДИ, РЕШИТЕ ТАЈ ПРОБЛЕМ Вучић опозицији: Нећете да ме уплашите лажима