"СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР" Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

Новости онлајн

21. 03. 2023. у 14:40 >> 14:30

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је данас да Србија жели мир и нада се миру и да би Србија волела да рат у Украјини стане истог секунда.

СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

Фото: Танјуг

- Што се Србије тиче, волели бисмо да рат у Украјини стане истог секунда. Знам да се на Западу говори само о томе ко ће да победи, а ко ће да изгуби. Мене не интересује ко ће да победи, а ко ће да изгуби. Србију интересује само када ће мир. Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори како не би добио политичке ћушке. Што се Србије тиче, желимо мир. Хоће ли га бити или неће, плашим се да неће - рекао је председник Вучић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (332)

ЂОКОВИЋ БАШ ИЗНЕРВИРАО АЛБАНЦЕ: Новак реаговао на убиство Срба на Косову, Пацоли срамно ударио по њему