"СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР" Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

Новости онлајн

21. 03. 2023. у 14:40 >> 14:30

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је данас да Србија жели мир и нада се миру и да би Србија волела да рат у Украјини стане истог секунда.

СРБИЈУ ИНТЕРЕСУЈЕ САМО КАДА ЋЕ МИР Вучић: Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори

Фото: Танјуг

- Што се Србије тиче, волели бисмо да рат у Украјини стане истог секунда. Знам да се на Западу говори само о томе ко ће да победи, а ко ће да изгуби. Мене не интересује ко ће да победи, а ко ће да изгуби. Србију интересује само када ће мир. Некада је та реч била најпопуларнија у свету, а сада нико не сме да је изговори како не би добио политичке ћушке. Што се Србије тиче, желимо мир. Хоће ли га бити или неће, плашим се да неће - рекао је председник Вучић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (332)

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!