"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

Новости онлајн

02. 02. 2023. у 14:04

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

Фото: Принтскрин

У инциденту су учествовали посланици Двери, Народне странке, заветника и ДСС-а, који су скандирањем ометали Вучића и говорили "издаја", а затим су кренули ка председнику.

Након тога су устали посланици СНС-а и дошло је до кошкања између посланика СНС-а и обезбеђења са посланицима опозиције.

Председник Србије Александар Вучић, који је за то време седео, позвао је посланике СНС-а да буду мирни и дозволе опозицији да "покаже своје лице".

- Извињавам се грађанима Србије због неваспитања и насиља које су кукавице изазвале у парламенту. Ваљда су мислили да ће некога да уплаше. Замислите ту срамоту да се било ко уплаши Милоша Јовановића и Бошка Обрадовића? Ви јунаци, вас тројица пошли да ме бијете. 

- Па није пословник овде, пословник је доле. Вас тројица ћете да ме бијете, срам вас било. Народе, сад сам вам показао како то изгледа. Пословник не може да победи Србију. Лаж да победи истину не може и никада неће моћи. Они су се надали данас да то неће моћи. Надали су се капитуалицији, пошто капитулације нема, пропало им је све. Људи који су ваљда заштитили Србију на најбољи начин потписали неку петицију. Има и друга петиција, а највише је нас пристојних и храбрих људи који ће да држе до свог става и који неће да се повуку ни пред батинашима ни пред хулиганима - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

Коментари (168)

Безбедност у саобраћају као значајан елемент одрживе мобилности и ЕСГ стандарда