"ФОЛИРАНТИ КОЈИ ЗБОГ ПОЛИТИЧКИХ ПОЕНА УНИШТАВАЈУ ДРЖАВУ": Опозиција уједињена у мржњи према Вучићу

Novosti online

28. 01. 2023. у 14:21 >> 15:51

ЧЛАНОВИ председништва СНС-а реговали су на окупљање и срамне прозивке опозиције на рачун председника Александра Вучића.

ФОЛИРАНТИ КОЈИ ЗБОГ ПОЛИТИЧКИХ ПОЕНА УНИШТАВАЈУ ДРЖАВУ: Опозиција уједињена у мржњи према Вучићу

Фото: Танјуг/Сава Радовановић

- Једини план који заувек треба одбацити јесте план овог олоша који се данас сакупио да због политичких поена уништавају државу. А овај план који они помињу на скупу од највише сто људи, није потписан, али је њима због демагогије којом се по цео дан баве потребно мало пажње да нам докажу какви су то јунаци. Успут, заборављајући да нико није луд и да смо њихово "јунаштво" имали прилике да видимо, а нажалост и наш народ на Косову и Метохији да осети. Велики су то јунаци, патриоте, који су прво ослободили Куртија, браћу Мазреку, Бровину, затим дозволили и ћутали на погром нашег народа 2004. године, склапали Споразуме са екипом највећих глодара у историји Србије, која се својски трудила да цементира независност лажне државе 2008. године, а у којима притом слова о Косову и Метохији нема. Склапали коалиције дан после избора, а данас поносно дају изјаве, раме уз раме са онима који пуцају на српску децу - наводи се у саопштењу Милице Николићеве.

Додаје и то да је зато највећа лаж када кажу за себе како су они "државотворна опозиција", јесу они опозиција, али опозиција Србији, под командом неке друге државе.

Фото: СНС

- Сваки дан се труде да бар један товар додају на леђа Србији, за коју би им и дан био велики да је сурвају у амбис. Сваки дан им смета једина брана и једина сигурност за опстанак и останак нашег народа на Косову и Метохији, председник Вучић. Човек који је вратио ово питање за преговарачки сто и човек захваљујући коме је Србија сачувала, у претходних десет година, мир - поручила је Николић.

За крај истиче да "квазипатриоте и јунаци ранга Раде Трајковић сломити Србију, али ће показати свој прљави образ".

- Што се Србије тиче, све док је даље од њихових прљавих руку, а на челу са председником Вучићем, сачуваће своју целовитост и сачуваће свој народ! - јасна је Николић.

Овим поводом се огласио и Зоран Томић.

- Окупили се политиканти и фолиранти испред председништва да би доказали по ко зна који пут да су уједињени у мржњи према Александру Вучићу. Брига њих за народ на Косову и Метохији, брига њих за Србију и како ће народ да живи, најважније је да искористе прилику да уз пар солидних флоскула зберу који политички поен, јер сад је прилика да почну борбу за цензус! Да, борбу за цензус, а не за Косово и Метохију, јер да су хтели да се боре за нашу јужну покрајину и наш народ, зар би Милош Јовановић члан ДСС и Бошко Обрадовић који је тад био на њиховом казану, дозволили да њихов режим пусти Куртија из затвора као осуђеног терористу? Милица Ђурђевић Стаменковски Косова и Метохије се сети само кад су избори, кад је потребно да се флоскулама и пустим обећањима обезбеде гласови, да би дошла на државне јасле. Даје иста она обећања и просипа празне приче које је чинио ДОС па их никад није испунио. Никакве конкретне кораке, активности или програм немају којим би сачували наш народ. Критикују и нападају Вучића који је из ситуације где је за међународну заједницу Косово и Метохија била тема ад акта (готова), успео да се избори да она буде приоритет за разговор и решавање. Нападају Вучића који је јачао углед Србије и њену позицију у међународним круговима управо да би се подигли капацитети за борбу и за решавање проблема, који за разлику од ових фолера, он не жели да пребаци на будуће генерације. Замрзнути конфликт никоме није од користи. Заправо, од користи је само онима који би на тој теми да профитирају, зато га и нападају, а то је тајкунска и политиканска опозиција удружена са терористима из Приштине које предводи Курти! - поручио је Томић.

Зоран Томић

Како он каже да су искрени у намери да се боре за Косово и Метохију имали су прилике да докажу на претходној посебној седници о нашој покрајини у Народној скупштини.

- Нису хтели ни за извештај да гласају, који је технички документ, већ су и ту нашли простора да себи намакну који поен, а сепаратистима у Приштини и Куртију дају основ за спиновање и медијске нападе на Србију. Нису издржали ни да преседе целу седницу, да чују туђе мишљење и аргументе, већ је важно да пошто су се наспавали дошли у салу, издекламовали своја саопштења која су научили напамет, спаковали се и отишли! Зар се тако патриоте боре за Косово и Метохију? Не, али то њима неће допрети до мозгова, јер једина преокупација свима њима је како скинути Вучића са власти, па и по цену жртвовања Србије и њеног народа! Сад избегавају да разговарају са Вучићем који је од апсолутне већине народа добио легитимитет да се за интересе Србије бори. Избегавају, јер немају шта конкретно ни да кажу нити да предложе. Зато траже седницу скупштине, јер своје унапред изрежиране представе морају да играју, другачије не умеју - наводи се у саопштењу.

Према речима Томића, народ није слеп, није глуп и није блесав!

- Јасно види ко се на политичкој сцени искрено и отворено бори за опстанак Косова и Метохије, за опстанак нашег народа на својим вековним огњиштима и зато је на изборима дао апсолутну подршку председнику Вучићу и његовој политици, јер је једини лидер који се искрено и свом снагом за то бори. Зато нека опозиција избегава разговоре, нека глуми патриотизам у скупштини, нека спинује јавност у својим медијима, али те махинације и преваре неће проћи! Водити државу је велика одговорност и власти и опозиције, али опозиција свој део одговорности и терета не разуме и не жели да преузме. Зато је већинска Србија уз председника Вучића, да прво чује детаље о предлогу који је достављен, размотримо на седници скупштине све могуће даље кораке и сценарије и даље заједно дођемо до најбољег решења у интересу грађана Србије! - казао је Томић.

Фото: СНС

 - Они који су све упропастили, државу нам развалили по свим параметрима, по питању Косова и Метохије посебно, односе са свима у свету свели на најобичнију пијацу где су целу Србију и све што има везе са нашом државом износили на тезгу, да свако узме шта жели и хоће, данас глуме велике јунаке и србују зарад маркетинга и ситне политичке ћари. Не бирајући ни средства, ни начин, ни питање. Нема теме у којој нису против своје државе.

Данас су се присталице ДСС, Заветници и Двери скупили да "бране" Косово и Метохију. Од кога? Од њих самих и њихових лидера и партнера.

Кад год било ко покуша да изврши неки притисак на Србију, њиховој срећи нема краја. По систему - нека буде што горе Србији, само да се они дочепају власти!

Памти Србија, и читав наш народ, шта нам се све дешавало док су нас они и сви њихови бранили и о нама бринули. Прави резултат њихове "политике" је: погром 2004. године, то што су из затвора пустили највеће крволоке с Куртијем на челу да нам народ убија, то што су од 2008. године добијали само захвалност од стране приштинских сепаратиста за сву помоћ и подршку коју су пружили у стицању тзв. Косовске независности. Они који су као део трулог Савеза за Србију, промовисали Раду Трајковић као свог координатора СЗС на Косову и Метохији.

Такви нам данас, сви као једно, без икакве разлике, соле памет и држе слово о одбрани Косова и Метохије.

Али, неће народ њих и остале Куртијеве пулене, неће њихове нападе на Србију и председника, неће њихову Раду и политику лепих речи и милозвучних флоскула.

Хоће борбу, посвећеност и рад. Знају ко им једини баш то пружа. Посебно знају Срби на Косову и Метохији ко за њих ради, ко се бори и чува њихове интересе - зато плебисцитарну подршку пружају Александру Вучићу.

О таквој подршци, штеточине које себе воле да називају патриотама, могу само да сањају - наводи се у саопштењу Невене Ђурић, потпредседника Главног одбора Српске напредне странке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (16)

ДАНАС ЈЕ ЗНАЧАЈАН ДРЖАВНИК И ПРИЈАТЕЉ СРБИЈЕ: Препознајете ли политичара на слици из младости?