"КУРТИ ЈЕ САУЧЕСНИК У УБИСТВУ ТРУДНИЦЕ" Харадинај оптужио лажног премијера за злочин

Новости онлине

01. 12. 2022. у 14:59

ПРЕДСЕДНИК Алијансе за будућност тзв. Косова Рамуш Харадинај изјавио је да је премијер Аљбин Курти "саучесник у убиству 35-годишње труднице".

КУРТИ ЈЕ САУЧЕСНИК У УБИСТВУ ТРУДНИЦЕ Харадинај оптужио лажног премијера за злочин

Фото: Архива

Харадинај је на Фејсбуку, поводом убиства које се синоћ догодило испред Гинеколошко-акушерске клинике у кругу Клиничког центра у Приштини, навео да "убијену није заштитила држава од које је затражила помоћ".

"Аљбин Курти је саучесник у злочину! Био је потребан сабласни злочин над мајком и њеним нерођеним дететом да би се цео народ ужаснуо колико далеко је отишао злочин у овој земљи. Убијена је тражила помоћ државе, коју, нажалост, заједно са сваким од нас, сваки дан мало по мало убијају, али је држава није заштитила", написао је Харадинај.

Харадинај је за такво стање директно оптужио и лажног премијера тзв. Косова Аљбина Куртија.

"Премијер који дефункционализује правосудни систем у земљи преполовљавањем плата судијама и тужиоцима, који понижава полицију, оставља је у крпама и са мизерним платама, који тера лекаре да напусте посао и земљу, јер не могу да живе од тога, који угрожава функционалност школског система остављајући наставнике да штрајкују дуже од месец дана, чиме се држава претвара у марионету међународне заједнице, свесно или несвесно се претворио у саучесника у језивим злочинима који се дешавају сваки дан", написао је Харадинај.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (4)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну