ЈЕ Л' ВИ КАЖЊАВАТЕ РУСИЈУ ИЛИ СРБИЈУ: Председник о новом пакету санкција Русији које директно утичу на Србију

Novosti online

06. 10. 2022. у 17:38

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обраћајући из Прага а поводом новог пакета европских санкција против Русије, а који је директно погодио нашу земљу, јер је предвиђено да нафту из те земље не можемо да допремамо преко Јанафа упитао је да ли се тиме кажњава Русија или Србија.

ЈЕ Л ВИ КАЖЊАВАТЕ РУСИЈУ ИЛИ СРБИЈУ: Председник о новом пакету санкција Русији које директно утичу на Србију

Фото: Архива ВН

- Желим људима и да објасним шта се ово десило са нафтом. Јуче, на том састанку, када је већ све требало да прође, на иницијативу Хрватске, а подржано од стране две земље, једне балтичке, и једне недалеко од балтичких земаља, са дневног реда је скинута дерогација норме за западни Балкан. Хрватски премијер је изашао са тезом да није фер да Србија има нижу цену нафте. А ваљда је фер да имају неке европске земље. Па чекајте, је л' ви кажњавате Русију или Србију - рекао је Вучић.

Вучић се захвалио председнику Бугарске Радеву и премијеру Грчке Мицотакису, који су истакли да није фер то што је предложено.

- Морам да кажем да сам на другом панелу добио информацију да су своје незадовољство изразили и Орбан и Рама. Није лоше што је та одлука за сада одложена. Ми смо мањи потрошач и од Мађарске, Чешке и Бугарске, па би то сада ваљда сметало. Никакве ту жеље није било него да се напакости Србији - каже он.

БОНУС ВИДЕО - ПОГЛЕДАЈТЕ: Овако је Вучић "одувао" хрватске новинаре

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

Коментари (56)

Прославила се као Марина у Анђелима - више од две деценије ужива у БРАКУ СА КОЛЕГОМ