ВУЛИН: Срби задовољни Вучићем, амбасадори нису, нека тако и остане

Танјуг

02. 10. 2022. у 10:12

МИНИСТАР унутрашњих послова Александар Вулин, поводом навода бивше отправнице послова у амбасади САД Џенифер Браш, изјавио је данас да су Срби задовољни председником Александром Вучићем, амбасадори разочарани и нека тако и остане.

ВУЛИН: Срби задовољни Вучићем, амбасадори нису, нека тако и остане

Фото: МУП

- Џенифер Браш је рекла велику истину, сви амерички амбасадори су били и јесу незадовољни Вучићем. Као што су амбасадори били задовољни свим Вучићевим претходницима, тако су били незадовољни Вучићем - навео је Вулин у саопштењу.

 - Да су они који траже гажење Републике Српске, признање Косова и увођење санкција Руској Федерацији задовољни Вучићем, њиме би био незадовољан српски народ, а пошто су они незадовољни Александром Вучићем, њиме је задовољан српски народ. Председник свих Срба је једини слободни лидер у Европи, колонијални господари то не воле. Срби су слободарски народ, зато су изабрали слободног човека да их води - казао је Вулин.

- Док нас води Александар Вучић, нећемо одустати од Републике Српске, нећемо признати Косово, нећемо увести санкције Руској Федерацији. Срби задовољни, амбасадори разочарани, нека тако и остане - изјавио је министар Вулин, коментаришући, како се преноси у саопштењу, наводе бивше отправнице послова у америчкој амбасади у Београду у периоду од 2007. до 2010. године, Џенифер Браш, да су сви амбасадори били незадовољни Вучићем.


БОНУС ВИДЕО: СЕЋАЊЕ: Павле Вујисић није завршио глуму, али многима је могао да буде професор

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (92)

СУПРУГА ВОДИТЕЉА Лепа глумица из популарних серија: Брзо смо схватили да смо се заволели (ФОТО)