КП НАШИ ТРАЖИ ОДГОВОР ОД ЂИЛАСА: "Да ли си у Америци предао списак русофила?"

Новости онлине

01. 10. 2022. у 11:44

КОНЗЕРВАТИВНИ покрет Наши поставио је питање Драгану Ђиласу да ли је приликом свог боравка у САД предао списак русофила из Србије и назначио да се ради о људима који спречавају интеграције Србије у ЕУ и улазак Србије у НАТО?

КП НАШИ ТРАЖИ ОДГОВОР ОД ЂИЛАСА: Да ли си у Америци предао списак русофила?

Политика

- По информацијама које је добио Конзервативни покрет Наши, Драган Ђилас, Мариника Тепић и Борко Стефановић приликом боравка у САД изнели су низ оптужби да Србија неће моћи да "крене напред" све док у Србији буде присутна „руска мека моћ“  и позвао САД да се супротставе "систематским дезинформацијама" које како је навео у Србији шире русофили и емитују руски медији - пише у саопштењу КП Наши.

Из покрета кажу да Ђилас мора да одговори да ли је осим списка русофила предао и списак медија "преко којих се шири руски утицај у Србији".

- Конзервативни покрет Наши позива Драгана Ђиласа да изађе у јавност и обавести грађане Србије да ли је и какве је спискове давао на састанцима у САД и да ли очекује да на власт буде доведен од стране запада пошто га грађани Србије не желе - закључује се у саопштењу Конзервативног покрета Наши.

БОНУС ВИДЕО: СЕЋАЊЕ - Павле Вујисић није завршио глуму, али многима је могао да буде професор

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

ПОСЛЕ изненадног десанта такозване косовске полиције и представника Централне изборне комисије на зграду Општине у Зубином Потоку, Аљбин Курти неславно је окончао свој сулуди чин чији циљ је био да Србе на северу Косова и Метохије и физички натера да изађу на његове лажне изборе.

06. 12. 2022. у 15:22 >> 15:25

Коментари (7)

ТУЖНА ПРИЧА ЧУВЕНОГ ГЛУМЦА: Гроб Милана Срдоча скроз запуштен