"СРБИЈА ПОСВЕЋЕНА ДИЈАЛОГУ" Вучић са Сарацином: Наставићемо да штитимо свој територијални интегритет и суверенитет

Novosti online

30. 09. 2022. у 14:30

ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић састао се са специјалним изаслаником Владе Савезне Републике Немачке за државе Западног Балкана Мануелом Сарацином.

СРБИЈА ПОСВЕЋЕНА ДИЈАЛОГУ Вучић са Сарацином: Наставићемо да штитимо свој територијални интегритет и суверенитет

Фото: Инстаграм

- Добар састанак на којем смо разговарали о развоју ситуације у региону са посебним акцентом на стање на Косову и Метохији, као и о другим актуелним питањима. Посебно смо се осврнули на наставак дијалога Београда и Приштине и на припреме докумената и значај самог састанка у оквиру Берлинског процеса, као и на остваривање права на четири слободе – слободно кретање људи, робе, услуга и капитала, а поновио сам да је Србија посвећена политичком дијалогу као примарном начину решавања свих изазова на Балкану, као и да ће наставити да штити свој територијални интегритет и суверенитет уз доследно залагање за поштовање међународног права - објавио је председник на свом Инстаграм профилу и додао:

- Истакао сам да Србија цени и подржава Берлински процес, као формат који на конкретан начин даје подстрек евроинтеграцијама Западног Балкана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

ГДЕ ЋЕШ? Катарски шеик махнуо бразилској навијачици, а реакција његове супруге је обишла свет (ВИДЕО)

КАТАРСКИ шеик и његова супруга пратили су утакмицу између Бразила и Швајцарске на Светском првенству у Катару када је настао снимак о коме се прича.

30. 11. 2022. у 17:28

Коментари (137)

ТУЖБА ЗБОГ ВРЕЂАЊА МОРАЛА: За 29. 11. окачио заставу Југе на кући у Хрватској, полиција одмах дошла