ОСТАЈЕМО НА ЕВРОПСКОМ ПУТУ, АЛИ КАО СУВЕРЕНА ЗЕМЉА: Вучић се састао са Билчиком и Немецом (ФОТО)

Новости онлине

30. 09. 2022. у 12:06

ПРЕДСЕДНИК Републике Србије Александар Вучић састао се са известиоцем Европског парламента за Србију Владимиром Билчиком и чланом Делегације Одбора Европског парламента за стабилизацију и придруживање Европској унији Матјажом Немецом.

ОСТАЈЕМО НА ЕВРОПСКОМ ПУТУ, АЛИ КАО СУВЕРЕНА ЗЕМЉА: Вучић се састао са Билчиком и Немецом (ФОТО)

Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav

- Имао сам отворен и искрен разговор са Владимиром Билчиком и Матјажом Немецом о свим важним и тешким питањима, око којих нисмо увек сагласни, а посланици Европског парламента су ме обавестили о расположењу у Бриселу када је у питању политика наше земље - пише на званичном Инстаграм налогу председника Србије.

Председник Вучић је поновио добро познате позиције Србије у погледу бројних изазова који стоје не само пред Србијом, већ и пред целим регионом и ЕУ, али и у глобалној политичкој арени.

- Србија остаје на европском путу, али као независна и суверена земља која сама доноси одлуке које се тичу њених државних и националних интереса - закључује Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије Село гори прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ТУКАО МЕ ЈЕ ДОК САМ БИЛА ТРУДНА: Петројка из серије "Село гори" прошла кроз пакао, због насиља се породила у осмом месецу

ГЛУМИЦУ Тијану Вучетић најшира публика упознала је као симпатичну и несналажљиву Петројку у серији "Село гори, а баба се чешља", али она се у последње време ретко појављује у јавности.

27. 11. 2022. у 07:42

Коментари (159)

ПОБЕДИО САМУРАЈА У ДВОБОЈУ: Црногорском официру у руској војсци јапански командант није био раван