РЕАКЦИЈЕ НА СРАМНУ ИЗЈАВУ МИЛАНОВИЋА: Огласила се премијерка и министар Вулин

Новости онлајн

24. 09. 2022. у 17:50

"ЗАТО што је хрватска политика према Србима мешавина комплекса и лоших намера, између хрватске левице и деснице нема никакве разлике када је у питању однос према Србији и српским жртвама", навео је министар унутрашњих послова Александар Вулин реагујући на последње наводе хрватског председника Зорана Милановића у .

РЕАКЦИЈЕ НА СРАМНУ ИЗЈАВУ МИЛАНОВИЋА: Огласила се премијерка и министар Вулин

Фото: Танјуг/Профимедиа/МУП

- Када се Милановић пред ветеранима хвалио блиским рођацима припадницима усташког покрета, био је искрен, баш као што искрено мрзи и Вучића и Србију. Рећи да је "то са побијеном српском децом, постало неподношљиво гадљиво", може да каже само усташа. Док Вучић води Србију, нећемо престати да тражимо правду за нашу побијену децу, нама су она вредна истине и правде, а усташе нека наставе да прете блокирањем уласка Србије у Европску унију и нека се држе свог обећања, да бар једном ураде нешто добро за Србију. Европска унија у којој одлучују усташе није место за Србију - изјавио је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин, реагујући на срамне наводе председника Хрватске Зорана Милановића да је Вучићево помињање побијене српске деце на Петровачкој цести од стране хрватских пилота постало "неподношљиво гадљиво".

Реаговала и премијерка Брнабић

На срамну изјаву Зорана Милановића реаговала је и премијерка Србије Ана Брнабић. 

- Милановићу је спомињање убиства деце гадљиво, али убијање није. Човек озбиљно истанчаног укуса. Видите, нама је убијање деце гадно и неопростиво. Нећемо стати, тражићемо правду за ту децу заувек. И правда ће бити задовољена, колико год то вама било гадно и на сметњи - написала је премијерка на свом Твитер профилу. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

ИЗМАСАКРИРАЛИ ДЕТЕ (11) НА ГРОБЉУ: Крвна освета - баба Вишња стигла из ЦГ и пратила га месецима, чак га је и мазила у крилу

СЛУЧАЈ из седамдесетих година прошлог века у Зеници остао је забележен као један од бруталнијих злочина у историји СФР Југославије.

02. 02. 2023. у 21:00

Коментари (9)

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну