РЕАКЦИЈЕ НА СРАМНУ ИЗЈАВУ МИЛАНОВИЋА: Огласила се премијерка и министар Вулин

Новости онлајн

24. 09. 2022. у 17:50

"ЗАТО што је хрватска политика према Србима мешавина комплекса и лоших намера, између хрватске левице и деснице нема никакве разлике када је у питању однос према Србији и српским жртвама", навео је министар унутрашњих послова Александар Вулин реагујући на последње наводе хрватског председника Зорана Милановића у .

РЕАКЦИЈЕ НА СРАМНУ ИЗЈАВУ МИЛАНОВИЋА: Огласила се премијерка и министар Вулин

Фото: Танјуг/Профимедиа/МУП

- Када се Милановић пред ветеранима хвалио блиским рођацима припадницима усташког покрета, био је искрен, баш као што искрено мрзи и Вучића и Србију. Рећи да је "то са побијеном српском децом, постало неподношљиво гадљиво", може да каже само усташа. Док Вучић води Србију, нећемо престати да тражимо правду за нашу побијену децу, нама су она вредна истине и правде, а усташе нека наставе да прете блокирањем уласка Србије у Европску унију и нека се држе свог обећања, да бар једном ураде нешто добро за Србију. Европска унија у којој одлучују усташе није место за Србију - изјавио је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин, реагујући на срамне наводе председника Хрватске Зорана Милановића да је Вучићево помињање побијене српске деце на Петровачкој цести од стране хрватских пилота постало "неподношљиво гадљиво".

Реаговала и премијерка Брнабић

На срамну изјаву Зорана Милановића реаговала је и премијерка Србије Ана Брнабић. 

- Милановићу је спомињање убиства деце гадљиво, али убијање није. Човек озбиљно истанчаног укуса. Видите, нама је убијање деце гадно и неопростиво. Нећемо стати, тражићемо правду за ту децу заувек. И правда ће бити задовољена, колико год то вама било гадно и на сметњи - написала је премијерка на свом Твитер профилу. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

ЧУВЕНА ХИЉАДАРКА ИЗ СФРЈ: Ко је била девојка са новчанице и колико пара данас за њу можете да добијете