НАЈВЕЋИ УСПЕХ И НАЈВАЖНИЈА ВЕСТ ЗА СРБИЈУ: Председник Вучић објавио сјајну информацију о порасту наталитета у Србији (ВИДЕО)

Новости онлине

16. 08. 2022. у 18:40

ПРЕДСЕДНИК Србије, Александар Вучић је на званичном инстаграм налогу "будућност Србије" објавио сјајне вести које се тичу пораста наталитета у Србији.

НАЈВЕЋИ УСПЕХ И НАЈВАЖНИЈА ВЕСТ ЗА СРБИЈУ: Председник Вучић објавио сјајну информацију о порасту наталитета у Србији (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм/buducnostsrbijeav

Наиме, председник је отркио да је ове године, у првих 6 месеци 2022. године Србија има 521 новорођенче више, него у истом периоду 2021. године.

- У дану у којем смо имали много не лаких састанака и разговора са представницима Западног света, по питању КиМ, и предстастанак са Квинтом, а пред одлазак у Брисел, добио сам једну добру вест, коју желим да поделим са вама, поштовани грађани Србије, а то је да у првих шест месеци 2022. године имамо 521 новорођенче више, него у истом периоду 2021.године. Што је 1,8 више деце, и не могу да вам објасним колико сам радостан што смо, надам се успели да прекинемо негативан тренд. И ово значи да наше мере обављају посао, и наставићемо, још ћемо да их појачамо, улагаћемо у будућност Србије. Хвала мајкама, хвала дивним женама Србије - рекао је Вучић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СТРАШАН РУСКИ НАПАД: Ваздушно-космичке снаге жестоко удариле- уништени непријатељски положаји, има погинулих

СТРАШАН РУСКИ НАПАД: Ваздушно-космичке снаге жестоко удариле- уништени непријатељски положаји, има погинулих

МИНИСТАРСТВО одбране Русије саопштило је да су његове Ваздушно-космичке снаге у понедељак гађале положаје терористичке организације Џабхат ал-Нусра у Идлибу, убивши и ранивши већи број терориста те организације и уништивши њихове положаје.

04. 10. 2022. у 22:56

КО ЈЕ ГЛАСАО ЗА ОВО? Говор Лиз Трас прекинули критичари, ево како им је одговорила

"КО ЈЕ ГЛАСАО ЗА ОВО?" Говор Лиз Трас прекинули критичари, ево како им је одговорила

БРИТАНСКА премијерка Лиз Трас обећала је у среду да ће провести Британију кроз "олујна времена" и преобразити британску економију, у покушају да поврати ауторитет у својој странци која се побунила након хаотичних првих месец дана на власти.

05. 10. 2022. у 17:47

Коментари (4)

ПОМЕНУЛЕ И КРВНУ ОСВЕТУ: Сестре младића којег је Лаушевић усмртио само једном су се обратиле јавности