ПЕТАР ПЕТКОВИЋ: Ђиласовци синхронизовано и бестидно нападају Вучића да сакрију своју срамоту и своја непочинства

Novosti online

30. 06. 2022. у 18:45

ОНИ који су попут Ђиласоваца договарали споразум о слободи кретања из 2011. године, којим су признате косовске личне карте и таблице с ознаком "РКС", наравно да не смеју да нападну Аљбина Куртија се данас позива управо на њихове споразуме, наводи у саопштењу Петар Петковић, директор Канцеларије за КиМ.

ПЕТАР ПЕТКОВИЋ: Ђиласовци синхронизовано и бестидно нападају Вучића да сакрију своју срамоту и своја непочинства

Фото Танјуг

- Зато Ђиласовци данас синхронизовано и бестидно нападају председника Србије Александра Вучића да сакрију своју срамоту и своја непочинства, наводи Петковић.

- Тадашња власт коју је предводила Демократска странка, завила је српски народ на Косову и Метохији у црно, посебно у дијалогу потписујући седам катастрофалних споразума. Сада када Курти правним насиљем жели рат на северу КиМ, опозиција напада председника Вучића, само зато што се снажно бори за интересе српског народа у покрајини, што је јуче и показао на историјској конференцији за медије на којој је разобличио понашање Приштине и њених западних ментора.  Али нека не мисле ни Ђилас, ни Тадић, ни Јеремић, ни њихови посилни Лутовац и Веселиновић да Срби на КиМ имају колективну амнезију. Сећају се добро свих издаја које су им сервирали, због чега су их и послали на политичко сметлиште док скоро 90 Срба на КиМ подржава председника Вучића, саопштио је Петковић.

БОНУС ВИДЕО: ОД‌ЈЕКУЈЕ СА ГАЗИМЕСТАНА: После опела јунацима које је служио Порфирије, ори се српска песма

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПРЕВИШЕ ТОПЛО ОБУЧЕН: На Келебији заустављен пешак пун новца