ТУЖИЛАШТВО И ПОЛИЦИЈА ДА ИСТРАЖЕ СВЕ: Председник ОО СНС Врачар демантовао наводе Андреја Маринковића

Новости онлине

23. 05. 2022. у 10:06

ПРЕДСЕДНИК ОО СНС Врачар Ненад Ђорђевић рекао је данас, поводом тврдњи Андреја Маринковића, који је за једне дневне новине рекао да је пријављен на лажној адреси пред изборе, да је у питању лаж и да очекује од тужилаштва и полиције да истраже његове наводе.

ТУЖИЛАШТВО И ПОЛИЦИЈА ДА ИСТРАЖЕ СВЕ: Председник ОО СНС Врачар демантовао наводе Андреја Маринковића

Фото: Танјуг/Сава Радовановић

- Поводом изјава Андреја Маринковића које данас дао у једним дневним новинама, као председник општинског одбора СНС Врачар одговорно тврдим да није говорио истину. Андреју Маринковића смо запослили у општинској управи после текста из 2018. године који је објављен у једној дневној новини у коме је претио да ће да се запали безином и да се убије. Било нам је жао да је један бивши спортиста себе довео у такву ситуацију и понудили смо му посао - истиче Ђорђевић.

Председник ОО СНС Врачар каже да је нетачно да је Маринковић пријављен на Врачару пре последњих избора.

- Он се налази у бирачком списку неколико година раније. Када смо код бирачког списка, за градске изборе на Врачару је 2022. године су била пријављена 63.272 бирача, а четири године раније било је 63.716, што значи да су на овим изборима била 444 бирача мање. Маринковић је рекао да је на деветом спрату општине Врачар пријављено 3.000 бирача. То је немогуће, јер се пребивалиште пријављује у МУП-у, тако да је то нова лаж - казао је Ђорђевић.

Ненад Ђорђевић истиче и да разуме потребу медија за сензацијом, али да је ружно што су злоупотребили стање у коме се налази овај човек, које је исто као 2018. године када је претио да ће да се запали.

- Општински одбор СНС Врачар позива тужилаштво и полицију да одмах истраже све наводе Маринковића. Тако ће се најбоље утврдити какве је лажи износио - закључио је председник ОО СНС за Врачар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОКРЕТ НАШИ: Драган Ђилас да се повуче из политике