РАДОЈИЧИЋ: Подршка Вучићу у политици очувања мира

Танјуг

12. 01. 2022. у 16:40

ГРАДОНАЧЕЛНИК Београда Зоран Радојичић подржао је председника Србије Александра Вучића који је данас посетио Прибој и послао поруку да је мир најважнији.

РАДОЈИЧИЋ: Подршка Вучићу у политици очувања мира

Фото Танјуг

- Подржавам председника Вучића који је данас посетио Прибој и послао поруку да је мир најважнији и да морамо да живимо са нашим суграђанима, независно од тога које су националности или вероисповести - рекао је Радојичић.

Он је, наводи се у саопштењу Градске управе, истакао да су политика мира, регионалне стабилности и развој привреде од кључног значаја за развој наше земље.

Навео је да је председник Вучић, најавом нових инвестиција и изградње гасовода у Прибоју, још једном потврдио да води рачуна о свим грађанима Србије и о равномерном развоју наше земље.

- Овим путем желим да кажем да је Србија земља која је увек радо прихватала различитости, давала прилику свима да изграде своје животе, те да је једно од највећих богатстава наше земље управо велики број народа који живе и раде овде - рекао је Радојичић, додаје се у саопштењу.

БОНУС ВИДЕО - ПРЕД СРБИЈОМ НОВИ АУТО-ПУТЕВИ И ПРУГЕ: Погледајте шта нас очекује у овој години

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ Новости сазнају: Није чак ни питао за дете

НЕВЕРОВАТНА РЕАКЦИЈА ОЦА ЗЛОСТАВЉАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ "Новости" сазнају: Није чак ни питао за дете

У ПРОСТОРИЈАМА Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени Урош Пашајлић, који је осумњичен да је држао заточену ћеркицу од осам година у стану на Звездари.

30. 03. 2023. у 14:00

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

БОЈКОТУЈУ И ФАРБУ ЗА КОСУ: Наставља се срамна кампања Приштине против куповине српских производа на Косову и Метохији

НА Косову и Метохији наставља се кампања против куповине производа из Републике Србије и сада је, након спотова и протеста, покренут и сајт "Бојкото 860", који позива на бојкот српских производа.

30. 03. 2023. у 14:08

Коментари (0)

ЧКАЉИН ИНТЕРВЈУ ПРЕД СМРТ Ја гладујем? Ма где то има? Мучимо се... Као и сваки пензионер