ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ АЛБАНЦА ОСОБЉУ НАШЕ АМБАСАДЕ У БЕРНУ: Курвини синови убићу вас бомбом... (ФОТО)

Novosti online

17. 10. 2021. у 22:30

Амбасада Србије у Швајцарској добила је претње бомбом од непознатог пошиљаоца.

ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ АЛБАНЦА ОСОБЉУ НАШЕ АМБАСАДЕ У БЕРНУ: Курвини синови убићу вас бомбом... (ФОТО)

Фото: Free Images Pixabay

- Ако и даље будете покушавали да нападнете полицију на Јарињу код Северне Митровице и све даље негативно, онда ћете видети шта ће да вам се деси и са ким имате посла. Проклети курвини синови ја ћу гледати да у наредних 48 сати пошаљем писмо бомбу… коју ћу сам направити и да вас у Берну и ваше претпостављене у Београду сваког посебно убијем бомбом, ви ратнички расположени курвини синови...

Фото принтскрин

Ускоро опширније....

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (11)

СПОЈИО ИХ КУЛТНИ ФИЛМ: Први муж Дубравке Мијатовић - са њим има ћерку Иву (ФОТО)