ВУЛИН: Ако СНС не кандидује Вучића за председника, то значи да се сломио под притиском великих сила

Новости онлине

07. 10. 2021. у 20:56

- Док ја водим Покрет социјалиста, Покрет социјалиста ће бити лојалан, предвидљив и борбен саборац Александра Вучића, ПС не мења страну и увек ћу се борити против измишљене војвођанске нације - поручио је министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин у Суботици.

ВУЛИН: Ако СНС не кандидује Вучића за председника, то значи да се сломио под притиском великих сила

Фото: ПС

Вулин је у том граду, где је присуствовао скупу своје партије и свечаном пријему 120 чланова СПС-а који су приступили Покрету социјалиста, поручио новим члановима Градског одбора ПС Суботице да су се придружили људима који никада не мењају страну и своја уверења. 

- Док ја водим Покрет социјалиста, Покрет социјалиста ће бити лојалан, предвидљив и борбен саборац Српске напредне странке и Александра Вучића. Док ја водим Покрет социјалиста, никада нећемо бити са петооктобарским олошем и никада нећемо бити са онима који су разорили Србију и никада нећемо бити са онима који би да признају Косово или са онима који би Србију да уведу у НАТО пакт - поручио је министар и председник ПС-а. 

Министар и лидер ПС-а Вулин је истакао да је био члан СПС-а када је било најтеже, али да за разлику од других никада није продао своје идеале и уверења зарад власти. 

- Ја сам био члан СПС-а после 5. октобра када је било најтеже, када су нам забрањивали да говоримо, да дишемо, да постојимо, када чланови наших породица нису могли да се запосле, а нама биле затворене све новине и телевизије. Био сам члан СПС-а када смо бранили право пуковника Шљиванчанина да не буде изручен Хагу и када смо због тога били пребијани и ишли у затвор, али сам напустио СПС када је 2008. године најавио да ће ући у власт са ДС-ом - рекао је Вулин, па додао:

- Не можете бити на страни оних који су вам уништили земљу. Ја ни мртвог Милошевића нисам напустио, а они који му дугују све, напустили су га још за живота. По томе се разликујемо, дошли сте у партију људи који никада не мењају страну и своја уверења.

Нови чланови Градског одбора Покрета социјалиста Суботице, на челу са породицом Косановић поручили су да су поносни на своју одлуку о учлањењу у партију Александра Вулина. Они су додали да је Александар Вулин лидер који својим енергичним радом и борбом за Србију заслужује свако  поштовање у народу.  

Вулин: Ако СНС ускоро не кандидује Вучића за председника Србије, ПС ће имати свог кандидата, мене 

Вулин је поручио да не зна шта СНС чека и зашто још увек није кандидовао Александра Вучића за председника Србије.

Фото: ПС

- Ми смо лојалан саборац Српске напредне странке и ја сам саборац Александра Вучића. Пред нама су избори, не знам шта СНС чека, и не знам зашто још нису кандидовали Александра Вучића за председника Републике Србије, али знам да, ако се он не буде кандидовао, то ће бити знак да су велике и моћне силе успеле да сломе једну велику и моћну партију и да су успели да натерају СНС да не кандидује човека који једини може да победи на изборима у Србији одмах и у првом кругу. Ако се то буде десило, Покрет социјалиста ће имати свог кандидата за председника Републике Србије и ја ћу бити кандидат за председника Србије - поручио је министар и председник Покрета социјалиста Александар Вулин. 

- СНС има бољег кандидата од мене, то је Александар Вучић, али нема ни једног другог кандидата бољег од мене. Ако они не буду издржали притисак сила, ПС ће издржати. Мора неко да настави да се бори за војно неутралну Србију, нећу да видим Србију у НАТО пакту, нећу војвођанску нацију, нећу да ми амбасадори формирају владу. Мора неко да настави да се бори за Србију која ће бринути о сваком свом грађанину, која зна шта је социјална правда. Србија нема право да не брине о Србима где год да они живе, Србија нема право да дозволи да се понови мартовски погром и "Олуја". Ми од борбе нећемо одустати били у власти или опозицији - истакао је министар полиције и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин у Суботици.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (2)

ТРАГЕДИЈА ГЛУМЦА: Убијена хицем у потиљак - стан запаљен, све је било до детаља испланирано