МИНИСТАР финансија Синиша Мали негирао је данас наводе новинара интернет портала Крик да им није упућен позив за јучерашњу конференцију за новинаре наводећи да је најава за конференцију уредно послата кад и свим другим редакцијама.

Petar

06.10.2021. 10:53

gospodine Mali, Pristojan Svet ne interesuje sta te belosvetske prodane duse pisu. Niko ne daje pet para za njihove price. Krik je bezvredni portal koji mora da pise svakakve lazi da bi. dobili neki cent od nekih stranih sluzbi. raditei dalje posteno za dobrobit srpskog naroda. Puno srece i zdravlja za vas i vasu porodicu.

Vozdovac

06.10.2021. 11:01

U ovoj državi su svi uzimali sa strane od 1830. godine pa do danas. Izmedju ostalog, logično je da privredno aktivni ljudi najbolje mogu upravljati i državnim resursima - pod uslovom da su zvanično odlično plaćeni ili da su toliko bogati a idealisticki nastrojeni da hoće da volontiraju u vlasti. To nije ništa novo. Ali ono sto jeste novo u poslednjih 20 godina je sto se ne preza od lažnih vesti i malverzaciji u javnosti. Ljudima se sludjuju i narodni mozak uništava zbog sitnog ćara.

Biljana M

06.10.2021. 14:21

A njima je kao stalo do konferencije za novinare. Oni pisu ono sto im je zadatak, te pisu. Povrh toga pokusavaju da obmanu javnost kako su oni jadni, izostavljeni, nepozeljni, sto je evidentno velika laz. Uredno su pozvani, za to postoje dokazi.