МАЛИ О ПИСАЊУ КРИКА: Очигледно им је важније да иду да се сликају по телевизијама и да шире своје лажи, него да дођу на догађај

Novosti online

06. 10. 2021. у 10:03

МИНИСТАР финансија Синиша Мали негирао је данас наводе новинара интернет портала Крик да им није упућен позив за јучерашњу конференцију за новинаре наводећи да је најава за конференцију уредно послата кад и свим другим редакцијама.

МАЛИ О ПИСАЊУ КРИКА: Очигледно им је важније да иду да се сликају по телевизијама и да шире своје лажи, него да дођу на догађај

Фото Танјуг

Он је на свом Фејсбуку написао да је на конференцији присуствовало двадесетак редакција, али не и новинари Крика и објавио сцреенсхот мејла који је упућен свим медијима и у коме се види да је позив за конференцију упућен и њима.

- Новинарима интернет портала Крик уредно је послата најава за јучерашњу конференцију за медије, кад и свим другим редакцијама. На конференцији је присуствовало двадесетак редакција, али не и новинари Крика, којима је очигледно важније да иду да се сликају по телевизијама и да шире своје лажи, него да дођу на догађај. Дакле, новинари тог портала опет лажу. Овога пута, тако што пишу по твитеру како им није упућен позив. Ипак, упркос свим њиховим покушајима, истина на крају увек изађе на видело - написао је министар Мали на свом Фејсбук профилу.

БОНУС ВИДЕО: Застава Србије се вијори над Београдом

 

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (26)