РИБЕ ТРАГАЈУ ЗА ДОДАТНИМ ЗАДОВОЉСТВИМА: Хороскоп за период боравка Сунца у знаку Бика од 21.априла до 21. маја

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

17. 04. 2021. у 22:14

За потпунију астролошку слику пожељно је пратити знак у коме вам је Сунце, али и подзнак (асцендент)

РИБЕ ТРАГАЈУ ЗА ДОДАТНИМ ЗАДОВОЉСТВИМА: Хороскоп за период боравка Сунца у знаку Бика од 21.априла до 21. маја

Фото: Depositphotos

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Стижу вам нови радни задаци. У складу с овим, извесно је познанство с особама које ће отворено представити своја очекивања од вас. Ради се о људима који су, својим положајем, у бољој позицији од вас па је сваки компромис везан за вашу сарадњу немогућ. Не преостаје вам ништа друго него да без сувишних питања прихватите све што се тражи од вас и својски прионете на посао. У противном, могли бисте проћи кроз велики стрес, а некима у овом периоду прети чак и нагла промена пословног амбијента.

Љубав Преплављује вас неописива потреба за променом. Ово је време када се на љубавној сцени отварају нови и веома позитивни трендови. Људи које ћете овог месеца упознавати извор су стварне инспирације. Неко од њих може бити кључан играч преко кога срећете особу која на љубав гледа на сличан начин као ви. Иако цела ствар може деловати обећавајуће, не залећите се, јер ће се све завршити пре него што и почне.

Здравље Премор.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао Ових дана ћете се бавити завршавањем свега што сте у протеклом периоду пропустили да обавите, како на послу, тако и код куће. Осим тога, споразуме лако постижете с партнерима и колегама. Солидарност и тимски рад напредују, а ви у целом систему заузимате место које одавно заслужујете. Цео период вам може деловати прилично напето, али то је због тога што сте свесни да је ово, на неки начин, ваших пет минута на које сте дуго чекали. Помоћи ћете себи ако се не будете фокусирали баш на сваки детаљ.

Љубав Одлично време за љубав и романтику као и за авантуре с децом и вољеним особама. Отварају се нови хоризонти. Могуће је путовање и то у друштву особа с којима делите иста интересовања. Ако тражите љубав, овај период је за то савршен. Сасвим је могуће да ћете на друштвеним мрежама упознати особу која се налази ван земље, вероватно у далеком иностранству.

Здравље Проблеми с очима.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Ово јесте добар месец за вас јер вам нараста самопоуздање па сте постали магнет за позитивне људе и догађаје које они креирају за вас. Почетком периода обузеће вас порив да направите мали отклон од свих ограничења и обавеза које сте у протеклом периоду себи натоварили на леђа. Постоје неке ствари с којима не желите да се суочите, али околности ће вас присилити на то. Осим тога, спремите се на изненађења која ће вам отворити сасвим нове хоризонте у пословном животу.

Љубав Следе дани обележени емотивним таласима. Одличан је тренутак за реализацију креативних идеја о којима већ неко време размишљате. Уколико је у ваше планове укључен партнер, не очекујте много јер вам предстоји мало разочарање. Вољена особа није у стању да испуни своја обећања. Ово је разлог због кога ћете се, до краја наредног периода, осетити помало издано, али ако будете стрпљиви из пролазног захлађења ћете изаћи као победник.

Здравље Мигрена.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао У првом плану је заврзлама у радном окружењу, која је настала без икаквих видљивих разлога. Постоји мала опасност да услед велике самоуверености превидите неке очигледне чињенице које вам могу покварити целу финансијску конструкцију. Конкретније, уколико будете дозволили да се у ваше одлуке мешају људи из блиског окружења, велика је шанса да сви заједно западнете у проблеме. Ту се не ради о нечијој лошој намери, већ о превидима и грешкама које они праве из незнања.

Љубав Имате потребу да се ушушкате поред вољене особе и да овај период препун турбуленција прегурате што безбедније. Међутим, чак иако се у потпуности припитомите велики су изгледи да ваш партнер иступи са захтевима којима се све мења. Уколико се то догоди, најбезболније бисте прошли кроз тај период ако бисте прихватили новонасталу ситуацију, чак и ако би то за вас лично деловало поражавајуће јер личи на љубавни крај.

Здравље Болови у синусима.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао Пред вама је знатан прилив енергије који вас води у припрему великих победа, али на реализацију свега ћете још неко време причекати. Овоме су највише изложени они који су рођени у првој декади, али и особе којима је овај знак на асценденту. Без обзира на генерално позитиван тренд, потребно је обратити пажњу на пословне односе. Ако у промене не уђете милом, потреба да се нешто промени може покренути талас неконтролисане енергије која се акумулирала чекањем.

Љубав Да бисте безболно превазишли тешкоће у овом периоду неопходно је да употребите сву лукавост која вама није јача страна. Све што отпочнете почетком овог периода има могућност да потраје дуже него што планирате. Не би било лоше да у све своје планове који се тичу љубавних односа урачунате аспект који представља заблуде, лажи и преваре. Да ли ћете бити жртва или починилац, на вама је да се определите и у складу с тим поступите.

Здравље Стомачне тегобе.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао Пуни сте себе, пређашња пословна стратегија даје резултате. Међутим, иако у овом периоду можете нагомилати знатну своту новца, опасност вреба од некаквог ризика, било да је у питању коцка или пословни потез у коме играте на карту среће. Астро савет би био да се никако не упуштате у ризичне активности јер вам долази период у коме вас очекује непланиран трошак. Дакле, примирите се, наставите да марљиво радите, а финансијске трансакције било које врсте, уколико можете, одложите.

Љубав Добро расположење може помутити туђа невоља, било да је у питању пролазна болест ближњих или некога ко вам је важан или на неки начин зависи од вас. Бићете прозвани да помогнете, а то ће подразумевати битну промену планова за које сте мислили да су сигурни. Можете донети суштински важну одлуку која се тиче вашег партнерског статуса, а некима овај период може донети и озбиљне љубавне потешкоће.

Здравље Костобоља.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао За вас је овај период изузетно напоран. Страх од неуспеха маскирате лажним оптимизмом и негирањем проблема. Другим речима, ових дана је наглашено лоше расположење које прераста у отворену мрзовољу. Да бисте избегли, како вирусе тако и сукобе с окружењем, заиста вам се саветује да се примирите и што више време проводите сами или у окружени малим бројем људи. Уколико сте изложени некаквим принудним мерама, прихватите их с лакоћом - у супротном, прете вам непријатне последице.

Љубав Комуникација са особама које се налазе негде далеко. Осим тога, пријатељство може бити једнако важно за интимне односе. Уколико не желите да вам се један другарски однос претвори у љубавни, повуците се на време. Обрнуто, уколико гајите симпатије према особи за коју нисте сигурни да ли вас гледа као пријатеља, ово је право време када је пожељно да преузмете иницијативу и унесете новитете у тај однос.

Здравље Чувајте се прехладе.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао Пред вама је добар период за пословне али и личне односе. Стижу нове дугорочне обавезе, али вас оне неће превише оптеретити. Уколико будете у позицији да одлучујете о свом пословању нека ваша размишљања иду у смеру некаквог удруживања с људима који су капиталом на сличном нивоу као и ви. Већ од следећег месеца ситуација се може битно променити па је савет да пожурите и искористите тренутну позитивност коју вам звезде у наредним недељама најављују.

Љубав Време је за мали предах како бисте напунили батерије. Иако сте препуни енергије и потребе да се остварите у партнерским односима, све се, ових дана, своди на платонске контакте. Значајнији однос можете остварити са особом која вам је некада била блиска и на коју сте заборавили, а поновни контакт с њом очекује вас путем друштвених мрежа или телефоном. Романса је ових дана, ипак, у потпуности неостварива.

Здравље Проблеми са циркулацијом.

СТРЕЛАЦ (23. 11 - 21. 12)

Посао Иако сте свесни својих потенцијала, у протеклом периоду ва је све некако, на необјашњив начин, измицало. Без обзира на то ви утеху налазите у задовољствима која немају везе с вашим пословним животом. Тренутна фаза и није толико лоша ако бисте у своје калкулације урачунали мањи губитак који вам може проузроковати особа са којом сте сковали нереалан план. Дакле, не губите време с неозбиљним људима који су добри само за необавезно ћаскање. Посветите се послу. До краја овог периода бићете на озбиљном добитку.

Љубав У центру сте пажње. Уколико сте у вези или имате породицу, на неки начин се осећате прозваним да направите важан корак који би битно променио распоред снага у вашем емотивном систему. Уколико нисте у вези, на вама је одлука хоћете ли преузети иницијативу и отпочети комуникацију са особом која вас баш и не привлачи страствено, али која је, по свим другим основама, добра прилика за квалитетан однос и озбиљну везу.

Здравље Алергије.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао За вас дуготрајна изолација није амбијент у коме се лоше сналазите. Ипак, све до краја овог периода, на неки начин, ваш потенцијал је у облацима и плановима. Све вам је јасно, разазнајете путању куда би било добро да наставите даље, али тек касније стиже право време за реализацију ваших идеја које, мора се признати, ових дана могу бити и генијалне. Останите стрпљиви, праве резултате ћете видети тек када почне реализација а то ће бити када се промени амбијент у коме смо сви, колективно.

Љубав Свесни сте да се налазите у изазовној фази с партнером, али то не умете да преточите у речи. Вољена особа вас не разуме, ваше ћутање делује превише мистериозно па делујете сумњиво. Почетком овог периода то може да изазове љубавну свађу која је последица ничег другог до најобичијег неспоразума и међусобног неразумевања услед недовољно квалитетне комуникације или њеног потпуног недостатка.

Здравље Склоност повредама.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао Обузима вас оптимизам. Ово је право време за испуњење, и то паралелно, пословног и приватног плана. У изгледу је новчани прилив, највероватније из извора на који не рачунате. Мењате фокус интересовања, полако улазите у период у коме ћете се окренути себи и свом духовном стању. Право је време за реализацију новостечених вештина. Уколико будете доносили важну одлуку, она мора да се односи на нешто што подразумева озбиљну животну промену која, у први мах, може на вас деловати стресно.

Љубав Било би добро да се позабавите партнерским односом, јер ускоро стиже период могућих стресова и преокрета. У оквиру тога могућа су мања разочарања, нарочито уколико сте очекивали нешто од особе која је физички удаљена од вас. У питању су ситне лажи или прећуткивања која је најбоље да занемарите и наставите романсу која у будућности може прерасти у озбиљну љубавну везу с великим потенцијалом.

Здравље Несаница.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао Планетарни аспекти најављују значајне промене. У изгледу је озбиљна прерасподела задужења. На удару је реорганизација финансија - било да се ради о вашем радном окружењу или је ово ствар вашег новчаника. Уколико будете очекивали помоћ људи који су вам нешто обећавали, разочараћете се. Стратегију градите искључиво на личним капацитетима и нека вас не понесу туђи хвалоспеви, јер баш када вам буде најпотребније схватићете да сте рачунали на особе које вам не могу помоћи.

Љубав Трагате за додатним задовољствима јер се не осећате испуњено у односу у коме сте званично. Овакав аспект упозорава на опасност упуштања у тајне љубавне или платонске везе обавијене енергијом лажи и илузије. Сопствена незадовољства не лечите трагањем за авантуром јер ће вас све то додатно исцрпети. Као и у послу, тако и у љубави, период је благо неповољан, па вам се саветује да се примирите и сачекате боља времена.

Здравље Аритмије.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)