ИЗМАКЛО ИМ 200 МИЛИОНА €: Нису уплатили тикет

Танјуг

02. 03. 2021. у 11:34

ИЗМАКЛО ИМ 200 МИЛИОНА €: Нису уплатили тикет

Фото: Депоситпхотос

МОМАК и девојка из Велике Британије пропустили шансу су да узму око 200 милиона евра на Јуромилионс џекпоту, пошто су изашли бројеви које редовно уплаћују, али овог пута нису уплатили добитни тикет јер на платној картици девојке није било довољно средстава.

Рејчел Кенеди (19) и Лијам Мекрохан (21) из Хертфордшира су били апсолутно сломљени када су схватили да су изашли њихови бројеви, а нису уплатили тикет, преноси Сан.

Двоје британских студената играју увек бројеве 6, 12, 22, 29, 33, 6 и 11 пет недеља заредом и та комбинација се најзад појавила приликом извлачења бројева у петак.

Кредитна картица Рејчел је аутоматски намештена да јој се скине новац да купи Јуромилионс тикет са истим бројевима, али прошлог петка није имала довољно средстава и уплата није прошла.

Међутим, када је видела бројеве, прво је помислила да је освојила награду.

"Помислила сам ''господе, добили смо новац!'' Позвала сам Лијама и мајку, нису могли да верују да смо добили главну премију. Позвала сам лутрију, али ми је речено да нисам имала средстава на рачуну и да уплата није прошла. У једном тренутку била сам на врху света, а онда је уследио шок. Лијам је био још нервознији од мене", рекла је студенткиња универзитета у Брајтону.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)