НАЈТУЖНИЈА СЦЕНА СА ВЕНЧАЊА: Младино лице све говори, на друштвеним мрежaма јој поручују - Је ли ти јасно за кога си се удала? (ВИДЕО)

Novosti online

28. 02. 2021. у 19:33

ДА ли знате који је један од најчешћих разлога свађа између супружника?

НАЈТУЖНИЈА СЦЕНА СА ВЕНЧАЊА: Младино лице све говори, на друштвеним мрежaма јој поручују - Је ли ти јасно за кога си се удала? (ВИДЕО)

Фото. Принтскрин

Породица. Статистике показују да се брачни партнери најчешће расправљају око свекрва и ташти, односно њене и његове фамилије.

А таква судбина чини се чека и невесту из видеа који је постао виралан на друштвеним мрежама... Како су многи прокоментарисали, то је "убедљиво најтужнија слика са венчања"...

Шта је толико погодило кориснике Редита? Слика усамљене невесте, претужног лица док се њен изабраник фотографише са својом фамилијом... Њу нико није позвао да им се придружи на групној фотографији. Она стоји по страни и све гледа. Како су сви закључили, тако изгледа када младожењина породица не воли младу.

- Душо, ако ниси схватила, удала си се за 'маминог синчића' - поручила је невести једна корисница ове мреже. Другима није промакло ни то да је свекрва у белој хаљини, врло налик венчаници...

На основу снимка многи су проценили да брак неће трајати дуже од пола године, а шта ви мислите? Има ли овај брак шансе да успе?

@itsprettybizarre

Yeah no I wasn’t included in any wedding photos with them lol. Kinda hurts. ##fyp ##momsoftiktok ##toxicpeople ##weddingvideo ##milfromhell ##sad

♬ Paparazzi - Kim Dracula

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)