ОДЛУЧИО ДА ПОШАЉЕ ПРИЈАТЕЉА "РАВНОЗЕМЉАША" У СВЕМИР: "Излуђују ме глупости које причају - морају да докажу своје тврдње!"

Новости онлајн

11. 02. 2021. у 14:53

ЧОВЕК из Велике Британије започео је кампању прикупљања средстава на интернету како би послао једног од својих пријатеља равноземљаша у свемир, који би након мисије сведочио о томе да Земља није равна и оповргнуо теорију у коју су до сада веровали.

ОДЛУЧИО ДА ПОШАЉЕ ПРИЈАТЕЉА РАВНОЗЕМЉАША У СВЕМИР: Излуђују ме глупости које причају - морају да докажу своје тврдње!

Илустрација / Фото Depositphotos

- Имам неколико пријатеља равноземљаша и излуђују ме глупости које причају. Одлучио сам да им дам шансу да докажу своје тврдње, а једини начин да то спроведем у дело је да једног од њих пошаљем у свемир - рекао је Марк Гуалдо (37) из Абердина.

То планира да уради уз помоћ "краудфандинг", кампање за прикупљање новца у одређену сврху, у овом случају да једном од својих пријатеља плати карту за лет у свемир "Спејс Икс-ом,", "Вирџин Галактиком" или којом год компанијом која ће тако нешто нудити кад и ако новац буде прикупљен, пише Унилад.

Тренутно му за тако нешто треба око 250.000 фунти за карту за свемирски брод, а будући да равноземљашима нуди прилику да докажу своју теорије, верује да би било логично да већину новца донирају управо они.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)