ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 27. ОКТОБАР: Рак ће изгладити старе неспоразуме; Стрелац пази да му не промакну важни детаљи на послу

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

26. 10. 2021. у 23:00

САЗНАЈТЕ шта дневни хороскоп предвиђа о ономе што вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 27. ОКТОБАР: Рак ће изгладити старе неспоразуме; Стрелац пази да му не промакну важни детаљи на послу

Фото Depositphotos

Ован

Скупљате храброст да члановима породице саопштите своје намере. Ситуација је можда непријатна, али искреност ће вам се исплатити. Није све тако црно како се то сада вама чини. На крају ћете добити подршку коју сада уопште не очекујете.

Бик

Успешни сте и предузимљиви, а неки проблеми као да ће се решити сами од себе, наговештава дневни хороскоп. Нешто се одвија другачије од оног како сте навикли у минулом периоду. Будите отворени за све јер вас чекају нови пројекти као и потпуно нова познанства.

Близанци

Потребно је да се уозбиљите и обавите свој посао на најбољи могући начин. Није лоше то што умете да се опустите, али такав однос према обавезама могао би касније изазвати негативне последице за чију поправку може бити касно.

Рак

Имате прилику да изгладите старе неспоразуме и освежите контакт с људима које сте раније елиминисали. Ваша убедљивост доноси добре резултате, али не претерујте у томе јер ћете на тај начин преузети и ону одговорност која није ваша.

Лав

Мучи вас променљивост расположења које ни ви не можете да испратите. Поред тога, могућа главобоља утиче на општу психофизичку форму, предвиђа дневни хороскоп. Не тражите разлоге у нечему конкретном, пре било каквих закључака добро се одморите и наспавајте.

Девица

Узбудљив дан, предстоје бројни пословни сусрети. Упознаћете занимљиву особу са којом проналазите заједнички интерес који најављује могућност једне плодне сарадње. Вече посветите себи и вољеној особи с којом вас очекују дивни тренуци љубави и топлине.

Вага

Иако нисте претерано романтично расположени, могућ је неочекивани контакт са неким ко је некада играо важну улогу у вашем љубавном животу. Током преписке добићете увид у то колико вам је данас до те особе стало.

Шкорпија

Поново се враћају тегобе које су вас у прошлости прилично намучиле. Сачувајте оптимизам, беспотребно паничите, констатује дневни хороскоп. Немате потребу да бежите у себе, промене на послу удахнуће мало оптимизма. Припазите на исхрану, имунитет вам није на завидном нивоу.

Стрелац

Непријатне вести вам могу потпуно помутити концентрацију. Ваша потпуна посвећеност одређеној теми може вас ових дана много коштати уколико дозволите да вам промакну важни детаљи везани за посао који свакодневно обављате.

Јарац

Без обзира на све што сте планирали, будите спремни на то да ћете одложити већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да посао препустите сарадницима. Искористите дан за кратак предах.

Водолија

Вешти сте у томе да себи натоварите посао, али је питање да ли свака ваша обавеза исплатива. Због претеране несигурности и болећивости, прихватате, на своју штету, све што се од вас захтева, уместо да заузмете јасан став и тиме себе ослободите притиска.

Рибе

Како примећује дневн и хороскоп, код вас све иде у пакету, посао, новац и љубавни живот. Ипак, од вас се захтева да се прилагодите новим околностима. Нисте флексибилни, па вам све то смета јер свака промена коју нисте ви изазвали у вама буди фрустрацију и нерасположење.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)