НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 17. ДО 24. ОКТОБРА: Близанцима се компликује љубав, пред Стрелцем су важне одлуке које могу некога да повреде

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

16. 10. 2021. у 22:43

САЗНАЈТЕ шта вас наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 17. ДО 24. ОКТОБРА: Близанцима се компликује љубав, пред Стрелцем су важне одлуке које могу некога да повреде

Фото: Depositphotos

Недељни хороскоп открива како ће вас служити здравље.

За потпунију астролошку слику пожељно је пратити знак у коме вам је Сунце, али и подзнак (асцендент).

Ован (21. 3 - 20. 4)

Посао Предстоји вам промена којом се нешто важно из вашег професионалног живота завршава. Не очекујте брза решења јер ће трансформација потрајати. Осим тога, пред вама је контакт с особом која вам у живот доноси добре прилике и важне животне лекције. Без обзира на обећавајуће околности, не залећите се јер ћете на резултате чекати дуже него што желите.

Љубав С вољеном особом будите стрпљиви и не инсистирајте на својим ставовима, нарочито ако она потеже озбиљне теме. Ових дана сте склони преувеличавању свега па и проблема. Ако подлегнете притиску, предстоји вам криза, па чак и изненадни прекид везе.

Здравље Смањите слаткише.

Фото: Depositphotos

Бик (21. 4 - 21. 5)

Посао Ових дана је, за вас, најпаметније да избегавате ситуације у којима нешто доказујете или из неког другог разлога морате баш ви да иницирате важан разговор. Држите се подаље од озбиљних тема јер свака може да се развије у озбиљну свађу. Све што вам је на срцу сачувајте за себе и стрпљиво сачекајте својих пет минута који ускоро долазе.

Љубав Како се обавезе на послу буду стишавале, тако се романтично расположење уздиже. Вољена особа очекује да јој посветите време. Да бисте испунили своју улогу у потпуности, неопходно је да изађете из устаљене рутине. Повољан је период за предах.

Здравље Контролишите крвни притисак.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Посао Разлетели сте се на више страна јер вам се нуди много пројеката а сви вам се допадају. Сва је прилика да сте расплинули своју креативну енергију па вам је неопходан озбиљан предах. Не посустајте, све што сте до сада урадили, у наредном ће се периоду вишеструко исплатити. Одлазак на кратак пут може бити идеалан потез у овом тренутку.

Љубав Одишете оптимизмом. Данима уживате у планирању будућности, али чини се да заборављате да су планови такве врсте нереални све док у томе не учествује и друга страна. Тензија између вас и вашег партнера све више расте. Ако се не будете приземљили односи се могу закомпликовати.

Здравље Чувајте се повреда.

Фото: Free Images Pixabay

Рак (22. 6 - 22. 7)

Посао Период није повољан за покретање нових послова јер вам стиже краткотрајан али јачи пад енергије. Време је да направите озбиљну рекапитулацију свега што је урађено. Ако сте притајено повлачили неке потезе, будите свесни да ваш труд и залагање на радном месту нису прошли неопажено. Конкретне резултате ћете видети у данима који следе.

Љубав Благонаклоност вољене особе вам је од велике важности, нарочито ових дана када сте у позицији да донесете одлуку која има можда и животну важност. Не заборавите да ви нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

Здравље Главобоља.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Посао Добијате неочекивани подстицај од особе за коју нисте мислили да вам може бити од користи. Поред овога, планетарни аспекти најављују изненадне промене које вас могу узнемирити и уплашити. Не препуштајте се првом утиску, заједно с хаосом стиже и право решење које ће вам помоћи да схватите као је све што се десило било идеално за вас.

Љубав Како на пословном, тако и на љубавном плану, пред вама је недеља препуна тензије. То изискује доста енергије, која вам ионако недостаје. Разговори које ћете водити ових дана неће дати велике резултате па због тога спустите лопту и одустаните од убеђивања.

Здравље Несаница.

Фото: Free Images Pixabay

Девица (23. 8 - 22. 9)

Посао Смета вам хаос који вас окружује. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све што се ових дана дешава, у суштини отвара повољне прилике које ви већ увелико и предосећате. У међувремену, док чекате, преконтролишите финансије јер су у изгледу непријатности у виду опомена везаних за нешто што сте сметнули с ума.

Љубав Привлачи вас особа с којом се срећете у свом радном окружењу. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала јер све што будете скривали биће на шокантан начин откривено.

Здравље Чувајте се прехладе.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Посао Ове недеље бисте могли да склопите нови уговор или да постигнете чврст договор о некој пословној сарадњи. Ако будете у тој позицији, поведите рачуна, особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Будите педантни и детаљни у свему како не бисте све радили по два пута.

Љубав Свесни сте да једна фаза ваше љубавне везе пролази и да је крајње време да одлучите шта даље. Однос с вољеном особом мора да се дефинише. Колико год да сте сигурни у оно што предстоји, не заборавите да нисте једини који о томе одлучује. Допустите другој страни да се изјасни.

Здравље Алергије.

Фото: Free Images Pixabay

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Посао Ванредни прилив новца можете потрошити на ситна задовољства иако би било мудрије да то одложите, бар до краја недеље када ће се ситуација битно променити. Уколико сте активан учесник у саобраћају, будите опрезни. Постоји опасност и од физичких повреда па у том смислу будите пажљиви где год да се крећете, а нарочито док радите.

Љубав Не можете да се одлучите како да се поставите па вам је најлакше да сву одговорност пребаците на друге. Можете упасти у озбиљан сукоб с вољеном особом јер лоше процењујете ситуацију. Промене расположења у љубавном животу ремете рутину у вашој свакодневици.

Здравље Чувајте се вируса.

Стрелац (23. 11 - 21. 12)

Посао Променљивог сте расположења. Мучи вас осећај велике одговорности. На вама је да донесете важне одлуке којима ћете повредити неке људе. Пошто је извесно да ће вам у помоћ прискочити неко од сарадника, нема разлога да се препуштате мрачном расположењу. Промене које су пред вама су непријатне, али могу бити корисне.

Љубав Пребацујете све на партнера, уместо да излаз из једног проблема обезбедите сопственим снагама. Можда бежите од иницијативе јер морате нешто да жртвујете. Свесни сте да то може пореметити односе у вашој љубавној вези, а за то, бар тренутно, нисте расположени.

Здравље Стомачне тегобе.

Фото: Depositphotos

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Посао Сазнајете нешто што вас веома разочарава. Схватате да сте изложени великој манипулацији, нарочито од сарадника којима сте веровали. Безразложно се љутите, штите вас особе које се налазе на самом врху. Остале тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите сопствени систем вредности.

Љубав Колико год се трудили, ових дана вам следује дебљи крај. У том смислу, ради сигурности, преиспитајте све где сте нешто прикрили јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате - један од пријатеља вас, нехотице, може искомпромитовати.

Здравље Болови у леђима.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Посао Колебате се у ком смеру да наставите даље па та дилема може да вам изазове велике проблеме. Немате много времена за премишљање, морате брзо деловати. Не трошите време на анализе и страхове већ размишљајте конструктивно и послушајте интуицију. Решење је испред вас, потребно је само да се препустите и одлучите за оно што вам је прво пало на ум.

Љубав У односу с вољеном особом нешто не иде како треба. Осећате да се атмосфера променила, а не знате шта је узрок свему томе. Можда сте у протеклом периоду били превише опуштени јер сте олако схватили љубав. Коригујте ставове пре него што се ствари искомпликују.

Здравље Болови у грлу.

Фото: Depositphotos

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Посао Чекате на нешто што, сада је већ извесно, неће стићи. Неки људи су вам, вероватно, подгрејавали лажну наду. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите почетак недеље, јер крајем ње стиже наговештај промена а с тим и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље јер ће разрешење свега бити најбоље за вас.

Љубав Мучи вас нерасположење. С једне стране жудите за слободом, а с друге вам прија да имате некога поред себе. Емотивна нестабилност може вас навести на штетне поступке. Ускоро ће се околности променити па није паметно сада спроводити неке одлуке док не сагледате комплетну ситуацију.

Здравље Проблеми с видом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)