ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 29. СЕПТЕМБАР: Девица је под великим притиском; Вага чека епилог из другог плана

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

28. 09. 2021. у 23:00

САЗНАЈТЕ шта дневни хороскоп предвиђа о ономе што вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ, 29. СЕПТЕМБАР: Девица је под великим притиском; Вага чека епилог из другог плана

Фото Depositphotos

Ован

Промене на послу најављују нови почетак. За вас су вести охрабрујуће, јер се односе на вашу материјалну ситуацију. Утицајна особа доноси предлог, који се тиче вас. Ово је сигуран сигнал да се све развија у правцу како сте желели.

Бик

Морате пристати на компромис уколико желите да искористите велику прилику да своју креативност и осећај за естетику добро уновчите, саветује дневни хороскоп. Застој који се може испречити је пролазног карактера, али само ако научите да се не супротстављате.

Близанци

Дан је обележен непријатностима којима ће вас изложити службена лица, без обзира на то да ли сте криви или не. Будите пажљиви, све што радите нека то буде у потпуности поштено. Сваки покушај ваше манипулације биће санкционисан у виду новчане казне.

Рак

Осећате да стиже прилив енергије која вам је недостајала. Паралелно пристижу нове обавезе које вас могу забринути. Опустите се, иако је пред вама је период напорног рада, на крају вас чека новчана надокнада која ће вас развеселити.

Лав

Могућа је понуда за партнерство са утицајном особом која вам се у живот враћа као неко од кога сте некада давно много научили. Можда вам идеја не делује примамљиво јер не нуди брз успех. Не оклевајте, каже дневни хороскоп, јер ћете на такву шансу још дуго чекати.

Девица

Под великим сте притиском. На вама је да спроведете одлуке које се не тичу само вас. С друге стране, потребна вам је подршка партнера, али је не добијате. Можда је ово прилика да преузмете потпуну одговорност и ствари завршите сами.

Вага

Како год да се поставите, очекује да будете у другом плану. Не прија вам таква улога, али свесни сте да је то исправан пут, констатује дневни хороскоп. Било да се ради о породичним или љубавним односима, најпаметније је да стрпљиво пружите подршку и сачекате епилог.

Шкорпија

Препуни сте неке енергије коју не умете да утрошите. Из неког разлога не умете да употребите и искористите своју интуитивност. Биће вам лакше ако своју интиму поверите најбољем пријатељу, то је особа која ће вас, данас, најбоље разумети.

Стрелац

Данас су могуће неочекиване породичне напетости и то највероватније због финансија. Реагујте стрпљиво и не улазите у расправе јер решење долази брже него што очекујете. Током поподнева стиже вест о приливу новца на који нико од вас није рачунао, прогнозира дневни хороскоп.

Јарац

Водите разговоре од којих очекујете превише. Теме нису важне, али ви сте им дали на значају. Дискусија се претвара у расправу, надметање мишљења губи смисао јер крајњи циљ не постоји. Не трошите улудо речи, нарочито ако је прекопута вас неко коме не верујете.

Водолија

Имате шансу да вам се током дана укаже прилика да преузмете вођство у једном пословном подухвату који се припрема. Ако се пажљиво организујете и не проћердате своје потенцијале, ова прилика би могла прерасти у животну.

Рибе

Ослањате на друге људе. Можда сте преуморни па је то прави разлог вашег повлачења и препуштања судбини. Како предвиђа дневни хороскоп, ствари се могу непријатно закомпликовати уколико не будете преузели одговорност и своје обавезе завршавали на време, макар то било и непријатно по вас.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)