НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 26. СЕПТЕМБРА ДО 3. ОКТОБРА: Потреба за авантуром и романтиком Вагу може навести на погрешан корак

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

25. 09. 2021. у 21:16

САЗНАЈТЕ шта вас наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима. Недељни хороскоп открива како ће вас служити здравље.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 26. СЕПТЕМБРА ДО 3. ОКТОБРА: Потреба за авантуром и романтиком Вагу може навести на погрешан корак

Фото: Depositphotos

Ован (21.3 - 20.4)

ПОСАО Ових дана вам стиже понуда за додатни рад који вам тренутно није неопходан. Оправдање тражите у финансијској накнади која, по вашем мишљењу, није довољна за труд који треба да уложите. Прихватите, јер ће вам се овај посао дугорочно веома исплатити. Осим тога, отвара вам се и прилика да довршите сва плаћања која сте до сада одлагали.

ЉУБАВ Коренитим променама желите да доведете свој живот у ред. То вас може навести на несмотрене потезе. Уколико је ваша љубавна веза имала било какву примесу тајанствености, имајте у виду да вам, ових дана, звезде нису наклоњене и да свака тајна може бити лако откривена.

ЗДРАВЉЕ Пролазна малаксалост.

Бик (21.4 - 21.5)

ПОСАО Прави је тренутак да одбаците неколико ствари које вам већ неко време успоравају рад. Било да је реч о људским ресурсима или о пројектима, крајем недеље вас чека тешка одлука којом се од вас очекује добра процена и мудар потез. Уколико тражите посао, ова недеља доноси шансу да се отвори могућност прихватљивог прелазног решења.

ЉУБАВ За вашу природу, превише сте се затворили, па вам због тога може промаћи прилика да се вољеној особи довољно приближите и откријете емоције које су вам до сада биле непознате. Наведите другу страну да потегне тему, биће вам лакше да се изразите ако је разговор већ покренут.

ЗДРАВЉЕ Посетите стоматолога.

Близанци (22.5 - 21.6)

ПОСАО Сабирате утиске о протеклом периоду. Размишљате како да будете ефикаснији и неком иновацијом побољшате своју финансијску ситуацију. Право је време да се укључите у активности своје социјалне средине. Професионално сте веома цењени, па вам ових дана следи и званично признање за то. Можете очекивати и пријатне вести због којих ћете бити веома поносни.

ЉУБАВ Посредством пријатеља предстоји вам једно ново познанство. Мало опуштање и прихватање изазова може вам пријати али, дугорочно, ви знате да то није за вас. Због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви, а то није добра атмосфера за нове почетке.

ЗДРАВЉЕ Контролишите крвни притисак.

Рак (22.6 - 22.7)

ПОСАО Ако ваш начин пословања укључује неки вид трговине, овај период ће бити интересантан за вас. Средином недеље отварају вам се шансе да коначно довршите започете пројекте што подразумева склапање повољног уговора који већ дуго припремате. На помолу је финансијски добитак који ће ублажити напетост која траје већ неко време.

ЉУБАВ Прихватате све што вам се пословно нуди, због тога превише времена проводите радно. То вас привидно одваја од партнера и доноси стимуланс за наредни период. Уколико сте слободни, ових дана је на помолу званично упознавање са особом за коју сте чули раније.

ЗДРАВЉЕ Алергије.

Лав (23.7 - 22.8)

ПОСАО Прихватите понуђене компромисе уколико желите да искористите велику прилику да своју креативност и осећај за естетику добро уновчите. Пролазни застој који се може испречити можете елегантно превазићи уколико се не будете супротстављали. Крајем недеље добићете сасвим нова задужења. Доказаћете себи, а и другима, колико вредите.

ЉУБАВ Усмерени сте на себе и свој оптимизам, па вас променљиво расположење вољене особе омета. Избегавање сусрета није право решење, суочите се са проблемом. Изгубили сте ону чаробну нит која вас везује, па време које проводите заједно, ове недеље, може прерасти у тешку досаду.

ЗДРАВЉЕ Чувајте се инфекција.

Девица (23.8 - 22.9)

ПОСАО Целе недеље ћете се на разне начине бавити правним и папиролошким пословима. Оваква динамика ће вам на кратко скренути мисли с других проблема и ублажити нервозу. Осим тога, транзити вам доносе шансу да неке своје идеје коначно презентујете на прихватљив начин и добијете подршку од особа од којих сте то најмање очекивали.

ЉУБАВ Постајете пренапорни вољеној особи. Ваше ситне провокације могу бити окидач за озбиљну свађу до краја недеље. Квалитетан и искрен разговор може разрешити неке неспоразуме који вас наводе да поверујете да се ваш љубавни однос охладио.

ЗДРАВЉЕ Чувајте се повреда.

Вага (23.9 - 22.10)

ПОСАО Најважније информације не допиру на прави начин до вас, па нисте у доброј позицији да сагледате све могућности које су важне за коначну одлуку. Превише желите, а не постоје праве могућности, морате се нечег одрећи. Вребате сваку прилику не би ли се поново наметнули у радном окружењу у коме делујете. До краја недеље ваш труд ће бити награђен.

ЉУБАВ Потреба за авантуром и романтиком вас може навести на погрешан корак. Да би изгладили несугласице проводићете више времена са пријатељима вашег партнера. Слободни могу упознати необичну особу са којом их чека добар провод или романтична авантура.

ЗДРАВЉЕ Проблеми с кожом.

Шкорпија (23.10 - 22.11)

ПОСАО Ових дана излазите из рутине. Препуни сте креативне енергије, па ваше самопоуздање из дана у дан расте. Уколико се нађете у прилици да ове недеље пазарите или потписујете неке вредносне папире, будите на опрезу јер није повољан тренутак и може вам се поткрасти грешка коју касније нећете бити у прилици да исправите.

ЉУБАВ Имате прилику да направите за себе мало простора и успорите. Темпо који је иза вас захтева да застанете и преиспитате себе да ли је ова веза оно што желите. Преокупирани сте другим проблемима, па не примећујете да вољена особа, исто као и ви, није задовољна.

ЗДРАВЉЕ Болови у леђима.

Стрелац (23.11 - 21.12)

ПОСАО Ваша предузимљивост и брзина оптерећује околину, али вама доноси корист. Ослушните своју машту, једна наизглед банална идеја, дугорочно може бити пун погодак. Информација коју ћете средином недеље добити, носи путоказ у ком смеру иде ваш професионални развој. Без обзира на то што је период, наизглед, повољан, чувајте се импулсивних одлука.

ЉУБАВ Прилично сте захтевни, од партнера очекујете много толеранције и стрпљења. Иако се можда осећате уморно, расположење ће се променити када од партнера стигне интересантан предлог. Не размишљајте превише о томе колико би вам нешто пријало, не можете знати док не пробате.

ЗДРАВЉЕ Могуће су повреде.

Јарац (22.12 - 20.1)

ПОСАО Неочекиване промене пореметиће рутину у вашој свакодневници. У другој половини недеље, бићете у прилици да једном старом пријатељу помогнете у вези посла. Позитивна енергија због тог доброг исхода удахнуће мало ветра у ваша једра. Осим тога, крајем недеље очекујте обавештење у виду опомене или испоруке неког рачуна на који сте потпуно заборавили.

ЉУБАВ Вољена особа вам не посвећује довољно пажње, а много вам је у овом периоду потребна. Превише сте захтевни, па вам крајем недеље следи захлађење односа. У дну срца још чувате болна искуства из прошлости. Враћање у давно време нема смисла јер је то нешто што треба заборавити.

ЗДРАВЉЕ Горушица.

Водолија (21.1 - 19.2)

ПОСАО Ово је време за истраживање и учење. Могућа је понуда да се прикључите једној волонтерској организацији где би ваши квалитети дошли до потпуног изражаја. Ова недеља може бити повољна за отпочињање новог пројекта. Ако се пажљиво организујете и не расипате своје потенцијале, ова прилика би могла прерасти у животну.

ЉУБАВ Вољена особа има разумевања када је у питању ваша мрзовоља. Искрени разговори, комплименти и дуге шетње освежиће монотонију у коју сте запали. Превише захтевате од свог партнера. Уместо тога, пружите му мало подршке и нежности јер је он тај ко вас безрезервно чува и воли.

ЗДРАВЉЕ Болови у леђима.

Рибе (20.2 - 20.3)

ПОСАО Ова недеља вам доноси важна разрешења, нарочито ако сте имали неке заостале трошкове које до сада нисте рашчистили. Након прерасподеле задужења, крајем недеље вам стиже неочекивани подстицај од особе која вам до сада није била симпатична. Обуздајте еуфорију и, средином недеље, када се буде нешто важно одлучивало, прихватите савет шефова.

ЉУБАВ Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, све грешке преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб с вољеном особом јер се много тога накупило, а ви сте преценили своју стрпљивост. Право решење за ваше проблеме је отворен разговор и то крајем недеље.

ЗДРАВЉЕ Несаница.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)