ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 3. АВГУСТ: Рак не треба да улази у сувишне дискусије; Стрелац би могао да одложи неке обавезе

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

02. 08. 2021. у 23:00

САЗНАЈТЕ шта дневни хороскоп предвиђа о ономе што вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 3. АВГУСТ: Рак не треба да улази у сувишне дискусије; Стрелац би могао да одложи неке обавезе

Фото Depositphotos

Ован

Ваша самоувереност и надмени став полако почињу да иритирају околину која већ неко време има значајно стрпљење за све. Уколико не коригујете своје понашање, можете доживети веома непријатну ситуацију због које ћете се осетити постиђено.

Бик

Аспекти вам доносе прилив енергије која вам је у протеклом периоду недостајала, констатује дневни хороскоп. Нажалост, паралелно пристижу нове обавезе којима ће сва лепота овог периода пасти у сенку. Пред вама је напоран рад за који нећете добити очекивану награду.

Близанци

Измишљате разлоге за своје незадовољство. Можда су ваши планови били преамбициозни па део успеха који је остварен не доживљавате као нешто позитивно. Ако нисте добили све, за вас је то као да нисте добили ништа. Не претерујте.

Рак

Оптерећени сте послом. Иако је атмосфера напета, ваша нестрпљивост може додатно отежати положај, не само вама већ и окружењу. Да бисте избегли непријатности морате одолети бројним искушењима и провокацијама. Не улазите у сувишне дискусије.

Лав

Пред вама је лепа пословна понуда коју сте јако желели али се сада плашите. Очекујете интензивну подршку вољене особе, предвиђа дневни хороскоп, иако сте свесни да вам то неће пуно помоћи. Будите оно што јесте, опустите се и својим шармом изборите победу.

Девица

Сарадници вам говоре шта треба да радите. Иако нисте тражили туђе мишљење, полако али сигурно почињете да вучете потезе који нису ваши. Не личи на вас да мислите туђом главом па је последњи тренутак да промените те односе.

Вага

Окружени сте људима које привлачи ваша позитивна енергија. Због пристојне финансијске ситуације у могућности сте да за њих организујете забаву. У заносу доброг расположења може вам се догодити да заборавите ко су вам стварно прави пријатељи, упозорава дневни хороскоп.

Шкорпија

Осећате да неко покушава да вас угрози. Победа је могућа уз велику борбу уколико будете истрајни. Многи од вас ће у овом периоду, на послу, осетити повећану тензију која је резултат промена које су на помолу, а над којима немате никакву контролу.

Стрелац

Најпростије активности, за које вам је, иначе, потребан мали труд, данас обављате с великом тешкоћом. Није лоше да размислите о томе да све одложите за неки други дан, јер, грч који не успевате да савладате произвешће грешке које су недопустиве.

Јарац

Ослањате на друге људе. Можда сте преуморни па је то прави разлог вашег повлачења и препуштања судбини, каже дневни хороскоп. Ствари се могу непријатно закомпликовати уколико не будете преузели одговорност и своје обавезе завршавали на време, макар то било и непријатно по вас.

Водолија

Имате пуно планова и очекујете брзу реализацију. Нажалост, ствари се не развијају жељеним темпом. Док чекате да се нешто покрене, губите драгоцено време па вам измичу прилике које су сигурније, а можда и исплативије од оних које сте замислили.

Рибе

Свесни сте своје ароганције, али то је јаче од вас. Самоконтрола је неопходна уколико желите да избегнете сукоб с претпостављеним лицима од којих вам следи чак и казна. Не радите другим људима оно што не желите да неко ради вама, саветује дневни хороскоп.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)