ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК, 2. АВГУСТ: Близанци проверавају сваку рачуницу; Јарац не треба да губи наду због изостанка резултата

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

01. 08. 2021. у 23:00

САЗНАЈТЕ шта дневни хороскоп предвиђа о ономе што вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК, 2. АВГУСТ: Близанци проверавају сваку рачуницу; Јарац не треба да губи наду због изостанка резултата

Фото: Депоситпхото

Ован

Сва ваша пажња је усмерена на проблематичну ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. Кулминација свега стиже данас, а добра вест је да је решење једноставно и за вас повољно. Након великих турбуленција, предстоји олакшање.

Бик

Дневни хороскоп уопозорава да непријатне вести стижу од јутра. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваших амбиција, овим преокретом постаје неизводљива. Разочарани сте, а све се догодило јер сте помешали посао и приватни живот, дозволили сте да ваше проблеме решавају непознате особе.

Близанци

Уколико радите са финансијама или на неки други начин учествујете у трансакцијама у којима се врте огромне своте новца, овај дан може бити веома фрустрирајући за вас. Будите пажљиви и концентрисани, по два пута проверите сваку рачуницу.

Рак

Незадовољство на љубавном плану прети да постане узрок озбиљног сукоба између вољене особе и вас, предвиђа дневни хороскоп. Прави узрок свега лежи у томе што сте, већ неко време, однос свели на дописивање и телефонске разговоре који су, углавном, штури.

Лав

Време да се укључите у активности своје друштвене средине. Веома сте цењени па вам следи и званична похвала за сав труд. Током вечери можете очекивати пријатне вести које ће вам знатно подићи самопоуздање, нарочито ако је на помолу љубавна романса.

Девица

Можда нисте баш расположени за дружење и гужву, али морате се припремити за незване госте, а неки од њих стижу издалека. Ваша безвољност може брзо нестати кад вас окупира добра енергија ваших пријатеља који вас нису заборавили, констатује дневни хороскоп.

Вага

До вас стижу позитивне вести везане за посао. Није необично да данас размишљате о томе иако је дан савршен за необавезан провод. Ништа чудно јер глас стиже од пријатеља с којим сте и пословно повезани. Искористите ту привилегију.

Шкорпија

Све што вам у овом тренутку треба, то је новац. Значтан прилив стиже и битно утиче на све планове, нарочито у тренутку великих распродаја. Да се до краја дана не бисте пресабирали, обуздајте мегаломанску природу и пажљиво осмислите куповину.

Стрелац

Пуни сте разумевања за друге људе, ипак, припазите јер вам следе изазовне понуде којима вам неко обећава велики финансијски добитак. Обазриво с новцем данас, упозорава дневни хороскоп, јер ако се залетите, коцка ће пасти управо на ону страну на којој је најмање очекујете.

Јарац

Постоје дани када све оно у шта верујемо долази у питање. Такав је час куцнуо код вас. Није вам јасно, због чега не функционише систем рада и награда. Толико сте се трудили и све урадили по правилу, а резултати су изостали. Не губите наду, није све готово.

Водолија

Емотивно сте напети па вам данашњи аспекти додатно отежавају да сачувате мир. Вољена особа ће кратким коментаром на тренутак пољуљати ваш систем вредности, али ви не примајте све к срцу. Атмосфера око вас јесте непријатна, али и краткотрајна.

Рибе

Нисте сигурни у ком смеру да наставите даље па вам та дилема може изазвати велике главобоље, каже дневни хороскоп. Немате пуно времена за колебање, морате брзо деловати. Не западајте у панику већ размишљајте креативно и послушајте своју интуицију.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)