ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК, 30. ЈУЛ: Девици се јавља спасоносна идеја; Вага поправља своје приходе

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

29. 07. 2021. у 23:00

САЗНАЈТЕ шта дневни хороскоп предвиђа о ономе што вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК, 30. ЈУЛ: Девици се јавља спасоносна идеја; Вага поправља своје приходе

Илустрација Depositphotos

Ован

Коначно стиже позитиван помак на пословном плану. Разговори са ортацима ће овог пута бити успешнији него раније јер предстоје занимљиве понуде. Известан је и мањи финансијски добитак, али опрезно с тим јер следи и трошак.

Бик

Преиспитујете се да ли је пут којим идете баш прави. Потреба за променом не долази због незадовољства послом, већ због много компликованијих разлога које нисте у стању сами да сагледате. Не тражите узроке у другима, преиспитајте себе.

Близанци

Отворено супротстављање особама које су по статусу изнад вас може вам додатно искомпликовати већ затегнуте односе које нисте у стању да разрешите, упозороава дневни хороскоп. Није важно да ли сте у праву, држите се само свога посла а мишљење задржите за себе.

Рак

Љубавни живот је у центру пажње. Главна тема су лажи или прећуткивања, било да су ваше или вољене особе. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које ћете се осећати чак и болесно. Савладајте страхове јер криза је пролазна.

Лав

Дуго сте одолевали импровизацијама и форсирали своје идеје. Сада, када је туђе решење најнеповољније, ви морате да га прихватите, констатује дневни хороскоп. Кривицу за новонасталу ситуацију морате преузети, јер сте својим негативним ставом изазвали инат надређених.

Девица

Када нико не зна како даље, вама се јави спасоносна идеја. Да бисте сачували хармонију, без које не функционишете, у стању сте да дате све од себе како бисте на тај начин премостили проблеме. Будите рационални, не прецењујте своје способности.

Вага

Очекују вас добре вести о значајном новчаном приходу, али вам онда следе и издаци, предвиђа дневни хороскоп. Привидном стабилизацијом финансијске ситуације побољшава се и ваше расположење па се то позитивно одражава на породичне али и љубавне односе.

Шкорпија

Отварају вам се нове могућности. С пријатељима разговарате о послу који има везе с иностранством. То подразумева потребу да отпутујете на неку далеку дестинацију. Реагујте брзо, не дозволите да вам колебљивост упропасти овако ретку прилику.

Стрелац

Прихватили сте обавезе за које немате довољно капацитета. Превише информација узрокује стрес због кога постајете упадљиво расејани, констатује дневни хороскоп. Пре него што направите непоправљиви превид, затражите помоћ сарадника. Преправите свој распоред и све ћете постићи.

Јарац

Ситуација на пољу финансија се стабилизује. Могућ је прилив новца из извора који нисте очекивали. Ако доносите неку важну одлуку, дан је повољан за то. Ипак, избегавајте покретање неког великог пројеката јер можете преценити своје капацитете.

Водолија

Поље финансија вам је стални извор фрустрација и брига. Не маштајте о бегу, у овом тренутку не можете ништа поправити јер нису све карте у вашим рукама, каже дневни хороскоп. Дан искористите да поштено завршите оно што је до вас, а на резултате ћете морати стрпљиво да чекате.

Рибе

Нисте добро сагледали своје материјалне могућности, можда сте заборавили на неки издатак. Предстоји вам непријатно изненађење због кога ћете морати да издвојите већу своту новца како бисте решили новонастале проблеме.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)