ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ, 24. ЈУЛ: Девица треба да припази на трошкове; Вага не остварује план, али ускоро стиже још боља понуда

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

23. 07. 2021. у 23:00

САЗНАЈТЕ шта дневни хороскоп предвиђа о ономе што вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ, 24. ЈУЛ: Девица треба да припази на трошкове; Вага не остварује план, али ускоро стиже још боља понуда

Илустрација Depositphotos

Ован

Необично сте креативни и из вас избија огромна самоувереност. Толико сте пуни себе да то прети да прерасте у умишљај велике надмоћи над другим људима. Дневни хороскоп саветује - обуздајте налет те гордости, пред вама су задаци које ћете моћи да решите само ако играте у тиму.

Бик

Односи с вољеном особом су под знаком питања. Као да је дошао последњи час да ствари поставите на своје место. Предстоји вам непријатан разговор који може прерасти у отворен сукоб. Ако желите да избегнете могући раскид, попустите а мишљење задржите само за себе.

Близанци

Очекује вас нагли пад енергије. Напетост може проузроковати отворене сукобе са особама које су вам пријатељи. Како предвиђа дневни хороскоп, посесивно понашање вољене особе додатно отежава све ваше покушаје да ствари поправите и везу сачувате.

Рак

Дан је обележен непријатностима којима ће вас изложити службена лица, без обзира на то да ли сте криви или не. Будите пажљиви, све што радите нека то буде поштено. Сваки покушај ваше манипулације биће санкционисан у виду новчане казне.

Лав

Како на љубавном, тако и на пословном плану, пред вама је дан пун ризичних ситуација, превиђа дневни хороскоп. Ово вам изискује доста енергије, која вам, иначе, мањка. Разговори које ћете водити са одређеним особама неће дати велике резултате.

Девица

Припазите на трошкове, неопходно је да пажљиво и темељно распоредите сваки динар. Незапослени треба да се обрате својим пријатељима за помоћ. Крајем дана стиже олакшање и јака морална подршка од стране старијег члана породице.

Вага

Никако да стигнете до циља који сте, пре извесног времена, зацртали. Ситуација се неочекивано мења, све указује на то да ће неповољне вести одложити дуго припремане планове. Не губите наду, ускоро стиже још боља понуда.

Шкорпија

Изненађује вас прича о сараднику коме сте бескрајно веровали. Непотребно се нервирате, јер информације углавном нису истините. Боље обратите пажњу на исхрану и пронађите начин да се квалитетно одморите, јер, имунитет је у озбиљном паду, констатује дневни хороскоп.

Стрелац

Дисциплиновано дајете све од себе да завршите обавезе које сте, неспретно, преузели на себе. Резултати су неизвесни, али вас не напушта оптимизам и осећај да ће се нешто добро изродити из свега што сте предузели. Чувајте се повреда.

Јарац

Добијате информацију која носи путоказ у ком смеру треба да иде ваш професионални развој. На први поглед то вам не делује примамљиво, али у будућности се могу развити у сјајне могућности. Не пропуштајте прилику, останите у игри.

Водолија

За вас је ово дан као и сваки други. Уморни сте од темпа којим сте притиснути већ неко време, уз то ни вољена особа вам није по вољи. Не кривите друге што је све на вама, како каже дневни хороскоп - сами сте све преузели на себе па је сад време да у томе и истрајете.

Рибе

Морате се вратити у реалност. Иако сте тимски играч, некада морате деловати сами за себе, без подршке људи за које верујете да су вам пријатељи. То не значи да немате на кога да се ослоните, већ да је неопходно да се осамосталите.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)