ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 1. ЈУН: Ован поставља ствари на своје место; Рибе имају проблеме са сарадницима

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

01. 06. 2021. у 07:00

САЗНАЈТЕ шта дневни хороскоп предвиђа о ономе што вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК, 1. ЈУН: Ован поставља ствари на своје место; Рибе имају проблеме са сарадницима

Фото Depositphotos

ОВАН

Проблем за који сте данас сазнали много тога ће променити. Решење је у вашим рукама, ако преузмите иницијативу, победите своју сујету и коначно поставите ствари на своје место. Док све не дотерате до савршенства, пријаће вам да се више рекреирате.

БИК

Дан почињете грандиозним плановима. Ловите сваку прилику не би ли се поново наметнули као конкуренција особама који су вас претекле. То вас суочава с компликованим задацима, због којих, ако их не решите, можете испасти смешни. Не залећите се.

БЛИЗАНЦИ

Уколико је било неких недефинисаних односа које ви досада нисте рашчистили, вече доноси право откровење. Како предвиђа дневни хороскоп, стиже вам неочекивани подстицај од особе од које то нисте очекивали. Време је да се опустите, али избегните алкохол.

РАК

Препуни сте идеја којима засипате своје окружење. Иако сте омиљени у друштву, постајете напорни јер превише причате. Брзина којом се изражавате другим људима изгледа као да сте површни, па је савет за данас да мање причате а више радите.

ЛАВ

Од старог блиског пријатеља стижу интересантни пословни предлози. Није прави тренутак да размишљате о великим подухватима, све што данас смислите, у будућности се неће лако остварити. Због тога, пажњу посветите себи и вољеној особи.

ДЕВИЦА

Идете преко својих могућности. Умор, који вас већ извесно време мучи, узима свој данак. За свакодневне послове потребно вам је више труда него иначе. Због недостатка сна пада вам и концентрација па ако то не решите, следи вам озбиљан пад енергије.

ВАГА

Обузео вас је песимизам. Разлог томе крије се у чињеници што вас мучи велика неодлучност због које не успевате да донесете праву одлуку којом бисте избегли тензију. Што пре повучете радикалне потезе, пре ћете изаћи из непријатног расположења.

ШКОРПИЈА

Обузело вас је романтично расположење. Све је у знаку вољене особе. Дан је створен за љубавне сусрете, изласке и провод. Они који су слободни данас могу планирати узбудљиви вечерњи излазак током кога је могуће и познанство са необичном особом.

СТРЕЛАЦ

Расположени сте за рад, пуни сте енергије и елана. Ипак, с друге стране, имунитет вам је у паду. Можда је добар тренутак да квалитетно предахнете и порадите мало на свом здрављу, пре у противном би јак грип могао да вас савлада.

ЈАРАЦ

Време је за селекцију. Одбаците неколико ствари које су вам већ неко време извор велике бриге. Било да је реч о људским ресурсима или о пројектима чека вас тешка одлука рестрикције због које ћете се многим људима замерити.

ВОДОЛИЈА

Реагујте смирено, склони сте непромишљеним поступцима због којих компликујете односе. Дневни хороскоп вам препоручује да не намећете свој став, јер се ваше мишљење неће чути. Истовремено, не коментаришите људе који нису присутни да се не бисте касније извињавали.

РИБЕ

Можете упасти у сукобе и проблеме са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се додатно не ангажујете и предузмете одлучујуће кораке. Не продубљујте непријатељства са људима од којих зависите.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)