НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 1. ДО 7. НОВЕМБРА: Близанци емитују позитивну енергију; Стрелац мора да буде искрен да би избегао неспоразуме

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

31. 10. 2020. у 23:27

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 1. ДО 7. НОВЕМБРА: Близанци емитују позитивну енергију; Стрелац мора да буде искрен да би избегао неспоразуме

Илустрација Depositphotos

ПРОЧИТАЈТЕ шта вас наредних недељу дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима и како ће вас служити здравље.

ОВАН (21.3. - 20.4)

ПОСАО Размишљате о идеји да покренете свој посао. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где је интерес у првом плану, нема места за емоције. Ако пронађете задовољство у раду, ослободићете се грча, а самим тим и непријатне потребе да нешто на брзину промените.

ЉУБАВ Вољена особа од вас очекује нешто што је вама неразумљиво. Размишљате о конкретним корацима како бисте уобличили и озваничили љубавну везу. Не доносите одлуке под таквим притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите.

ЗДРАВЉЕ Чувајте грло.

БИК (21.4. - 21.5)

ПОСАО Чека вас важна лекција у којој морате да савладате своју нестрпљивост која је једна од ваших главних особина и често ради против вас. Верујете у своје интелектуалне моћи, али, исто тако, морате бити свесни да је нереално да све мора бити готово сад и одмах. Велике амбиције могу бити неочекивано заустављене неповољном одлуком која вас деморалише.

ЉУБАВ Осећате се као да сте под сталном контролом, а то је у потпуној супротности с вашим темпераментом. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу неозбиљност. Ових дана свака превише озбиљна тема може прећи у отворен сукоб.

ЗДРАВЉЕ Алергије.

БЛИЗАНЦИ (22.5. - 21.6)

ПОСАО Ослушкујете мишљење других људи док, истовремено, радите по свом нахођењу. Крајњи је час да се определите, или ћете играти како други свирају, или ћете игнорисати шта други људи говоре. Финансијска ситуација се стабилизује, уз то вам стиже и вест која вас може забринути. Ових дана се више одмарајте и будите умерени у свему.

ЉУБАВ Окружени сте људима које привлачи ваша позитивна енергија. Због пристојне финансијске ситуације у могућности сте да за њих организујете забаву. У заносу доброг расположења може вам се догодити да заборавите на свог партнера и чињеницу ко вам је искрен пријатељ.

ЗДРАВЉЕ Чувајте се прехладе.

БЛИЗАНЦИ (22.5. - 21.6)

ПОСАО Приводите крају многе заостале послове којима сте се мучили извесно време. Коначно се назире епилог нечега на чему сте дуго радили. Повољно је време и за истраживање и за учење. Извесна је и могућност да вам стигне понуда да се прикључите некој организацији где бисте се у потпуности исказали јер ваша комуникативност и убедљивост за тај посао могу бити драгоцене.

ЉУБАВ Главна тема у вашем љубавном животу, ових дана, су нечије лажи или прећуткивања. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које ћете се осећати чак и болесно. Не пецајте се на сваку провокацију, савладајте страхове јер је новонастала криза пролазног карактера.

ЗДРАВЉЕ Бронхитис.

ЛАВ (23.7. - 22.8)

ПОСАО Стижу промене у чијој сте реализацији имали значајну улогу. Стрпљење вам данас није јача страна, па су извесни тензија и нерасположење. Неопходно је да ствари задржите под контролом и обуздате темперамент, у супротном вам следе озбиљни стресови. Уколико се нађете у прилици да потпишете нека документа, будите опрезни јер вам се може поткрасти грешка.

ЉУБАВ Размишљате о забави и путовањима. Мислима сте далеко од места боравка, па би било пожељно да се концентришете, у противном, следи вам болан повратак у реалност. Расејани сте, није добар тренутак за коначне одлуке, нарочито ако се односе на породичне или љубавне односе.

ЗДРАВЉЕ Болови у костима.

ДЕВИЦА (23.8. - 22.9)

ПОСАО Повукли сте брзоплете потезе, па сте се због тога нашли у привидно безизлазној ситуацији. Да бисте ублажили последице, добровољно преузмите одговорност и разрешите проблем. У вези тога вас очекује разговор који вам неће бити пријатан. Ипак, добићете нову шансу ако спремно поднесете критику и понудите логично објашњење.

ЉУБАВ Период почиње великим и амбициозним плановима. Ловите сваку прилику не би ли поново наметнули своју доминацију вољеној особи. То вас може суочити с новим компликацијама у односу. Ако томе не одолите, следи озбиљан конфликт. Не залећите се јер можете изаћи као губитник.

ЗДРАВЉЕ Склоност повредама.

ВАГА (23.9. - 22.10)

ПОСАО Новац је у првом плану јер су изостали резултати на које сте рачунали. Ово је период стагнације, па је за вас боље да се правовремено припремите. Стрпљење и упорност вам нису јача страна, а ових дана су тако неопходни. Не покушавајте по сваку цену да спроведете своје замисли у дело, погрешно је време за то.

ЉУБАВ Ово је један од оних периода када вам се чини да је најбоље да се повучете. Прави разлог таквог расположења лежи у чињеници да вас мучи велика неодлучност због које не успевате да се определите и донесете праву одлуку којом бисте решили све љубавне недоумице.

ЗДРАВЉЕ Преконтролишите вид.

ШКОРПИЈА (23.10. - 22.11)

ПОСАО Добијате информацију која је знак куда треба да иде ваш развојни пут. Свесни сте да је пред вама напоран период на готово свим пољима. Пуни сте енергије и воље, а стрпљивост вас чини још јачим. Иако се од вас очекује да уложите додатни труд, ако будете истрајни, на крају ћете бити задовољни постигнутим резултатима.

ЉУБАВ Превише сте узнемирени, па вам аспекти ових дана додатно отежавају да сачувате унутрашњи мир. Вољена особа вас, наизглед безазленим коментарима, додатно дестабилизује, па то прети да прелије ионако већ напуњену чашу. Криза јесте непријатна, али је и пролазна.

ЗДРАВЉЕ Контролишите крвни притисак.

СТРЕЛАЦ (23.11. - 21.12)

ПОСАО Ситуација на послу се мења али ви остајете по страни. За вас је то окидач, обузимају вас страхови и преиспитивање да ли сте нешто погрешили. Не брините, то што вас нико не прозива није рђав знак, напротив. За вас је добро што тренутно никоме не сметате. Ослоните се искључиво на своје способности и будите опрезни, очекују вас и потешкоће с ауторитетима.

ЉУБАВ Уз мало више стрпљења могли бисте да решите емотивне проблеме са партнером, али не очекујте да вам он прочита мисли. Морате бити искрени, јасни и гласни. Било какво скраћено комуницирање и кратке поруке могу бити узроци неспоразума које ћете касније тешко разјаснити.

ЗДРАВЉЕ Премор.

ЈАРАЦ (22.12. - 20.1)

ПОСАО Непромишљени сте, па беспотребно компликујете односе с људима који су важни. Не намећите свој став јер неће проћи. Истовремено, не коментаришите особе које нису присутне да се не бисте касније извињавали. Поведите рачуна о физичкој кондицији, јер неуредан живот и премор узимају маха. Уколико се не зауставите, предстоји вам озбиљан пад енергије и прехлада.

ЉУБАВ У центру пажње је партнер, из неког разлога њему је ових дана потребна ваша додатна подршка. Од вас се очекује велика толеранција, а то вам не полази за руком. Вишак тензије утрошите на физичке активности, тиме ћете разбистрити мисли и успут смислити нову стратегију.

ЗДРАВЉЕ Проблеми с варењем.

ВОДОЛИЈА (21.1. - 19.2)

ПОСАО Превише је могућности да унапредите свој живот, али ниједна није довољно јака да бисте се коначно одлучили. У том колебању пролази време, а у овом периоду је важно да схватите колико је тога већ пропуштено. Можда је неко присвојио ваш план и увелико га спровео у дело. Уколико имате неке недефинисане односе, време је да их разјасните.

ЉУБАВ Препуни сте емоција, толико да не знате шта бисте с њима. Кад немате где да каналишете тензију, почињете да је преносите на околину. На удару је вољена особа, а знате да немате разлога за то. Својим променљивим расположењем можете непотребно урушити стабилност везе.

ЗДРАВЉЕ Појачана нервоза и несаница.

РИБЕ (20.2. - 20.3)

ПОСАО Проналазите начин да оправдате разлоге због којих се налазите још на месту с кога су многи ваши сарадници одавно отишли. Труд ће бити награђен али због претеране жеље да нешто истерате до краја, резултат вам на крају постаје небитан. Ових дана до вас долази важна вест која битно може утицати на исход ваших пословних планова.

ЉУБАВ Неко лично незадовољство прети да постане узрок озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Прави узрок свега лежи у томе што сте, већ неко време, однос свели на дописивање и телефонске разговоре који су се стално завршавали неспоразумима. Будите стрпљивији.

ЗДРАВЉЕ Болови у ногама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)