ПРАВИО ГРИМАСЕ И РАЗВАЛИО ТАСТЕР: Какав шоу у Слагалици, Давид преко ноћи постао хит! (ВИДЕО)

Новости онлине

24. 10. 2020. у 09:19

ПРАВИО ГРИМАСЕ И РАЗВАЛИО ТАСТЕР: Какав шоу у Слагалици, Давид преко ноћи постао хит! (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

СИНОЋ је у квизу "Слагалица" на Јавном сервису било напетије него у било ком акционом филму, а за то се постарао црвени такмичар Давид Галиот.

Снимак игре "Ко зна зна" је за само неколико сати постао апсолутни хит на интернету, а када га погледате све ће вам бити јасно.

Од самог старта Давид није имао среће у тој игри, пошто је плави такмичар Милош успевао први да се јави и показао је завидно знање.

Због тога је Давидов бес највише осетио тастер за пријаву такмичара. Водитељка се више пута суздржавала да не прасне у смех, а црвени такмичар је неколико пута "испао" из кадра пошто се савијао у столици.

Само једном током игре је успео да се јави, али ни то није превише променило финални скор. Све је још смешније ако узмемо у обзир да је његов противник знао одговоре на готово сва питања - од главних ликова руских крими романа до тога коју песму певају венецијански гондолијери.

И поред труда, Давид је изгубио борбу са Милошем, а крајњи резултат је био 190-113 у корист плавог такмичара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Dragana

24.10.2020. 10:17

Ово није смешно, него трагикомично. Услед прелаких питања, цео квиз (знања!) се своди на то ко ће пре притиснути тастер...

Ivan

24.10.2020. 10:42

@Dragana - Dok bi ti napravila vrhunski kviz. Slagalica traje već skoro 30 godina baš zato što je ubedljivo najbolji kviz na ovim prostorima ikada. A tragikomično jeste ponašanje određenih takmičara, kao da im život zavisi od pobede.

Lilica

24.10.2020. 11:33

Ovo nije prvi put da takmičar pritiska silno miš. Imali smo priliku kada je voditeljka rekla da će ostati u studiju bez miša. Zaista mi nije jasno zašto ne pronađu drugi način za odgovaranje na pitanja a da nije brzina pritiskanja tastera ?

sima

24.10.2020. 12:03

Slagalica je najpopularniji kviz u Srbiji. Zato je važno da najzad ispravi jednu od igara u kojoj se omalovažava znanje u korist sposobnosti da neko brzo drma taster. Kadagod gledam ovaj deo kviza osećam se poniženo zato što nikad ne bih dobio ni poen iako uglavnom znam sve odgovore.