НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 27.9. ДО 4. 10: БЛИЗАНЦИ добијају пословне понуде; СТРЕЛЦА привлачи ексцентрична особа

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

27. 09. 2020. у 07:00

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 27.9. ДО 4. 10: БЛИЗАНЦИ добијају пословне понуде; СТРЕЛЦА привлачи ексцентрична особа

Илустрација Depositphotos

САЗНАЈТЕ шта вас данас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао Видите решење за сваку ситуацију јер вам је све јасно. Имате све предуслове да поентирате много тога што сте у протеклом периоду радили. Али, ипак вам нешто недостаје чим ствари и даље стоје у месту. И поред свог елана, будите спремни на то да ћете до праве и потпуне реализације морати још да чекате. Чувајте документа.

Љубав Идеалан је тренутак да одвојите неколико дана и време проведете с вољеном особом. Отвара се могућност лепог путовања, али срећу може да квари присуство људи који вам нису по вољи. Пошто вам је такав предах баш неопходан, размислите о компромису и прихватите дате околности.

Здравље Проблеми са стомаком.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао Размишљање о нечему што је непоправљиво омета све оно што вам предстоји у будућности. Могући су контакти са особама које вам нуде нешто што вам није по вољи. Успорили сте се на свим нивоима, па се то одражава и на резултате рада. Ако се добро наспавате и успоставите биоритам, тренутна нервоза може проћи без значајнијих последица.

Љубав Заузели сте став од кога не одступате ни милиметар. Чекате да друга страна повуче потез којим би ваша веза добила право обличје. Иако сте, можда, у праву, не би било лоше да ипак кренете и ви у сусрет, чиме бисте вољеној особи дали до знања да су вам жеље обостране.

Здравље Алергије.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Могуће су интересантне пословне понуде. Све вам звучи реално и крајње повољно, али рок у коме морате да донесете одлуку је прекратак. То је класично искушење, јер све што сада отпочнете дуго ће стагнирати, а вас тако вуче да се ипак одважите и прихватите изазове. Одлука је на вама, али пре него што је направите, урачунајте сваки ризик који она носи.

Љубав Дешавају вам се ситуације кроз које сте, чини вам се, већ пролазили. Без обзира на то да ли се ради о односу с вољеном особом или сте сами па се оглашава неко с ким сте некада били у вези, стрпљиво сагледајте каква је порука таквог искуства јер ће се вероватно поновити.

Здравље Несаница.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао Мислите да вас нико не разуме у потпуности. Не инсистирајте у дискусијама, не стварајте непријатеље међу људима од којих зависите. Напетост се компликује, упадате у сукобе са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се не потрудите и додатно не порадите на смиривању тензије која је завладала.

Љубав Потпуно вас је обузело романтично расположење. На неколико страна, паралелно, водите тајне преписке. Платонска љубав је максимум романтике коју, ових дана, можете да постигнете. С друге стране, то не треба да вас обесхрабри, период је сјајан за дружење и провод.

Здравље Чувајте се вируса.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао Несигурни сте, иако сте све урадили како је требало и немате око чега да се преиспитујете. Заузмите став и без превелике недоумице разрешите неке пословне односе. Превише очекујете од себе. Не зависи све од вас, неки проблеми ће се решити поступцима других људи, а све ће се десити када то најмање будете очекивали.

Љубав Отворено удварање особе с којом сте пословно повезани може да се заврши на непријатан начин. Да бисте избегли стресове, које вам ова недеља може донети, неопходно је да на време пронађете начин како да се ослободите вишка тензије која, ако ескалира, може да поруши све што сте напорно градили.

Здравље Проблеми с кожом.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао Све врсте одлагања нечега избацују вас из равнотеже. Интензивно размишљате о томе на који начин да превазиђете ситуацију, јер се све то одражава и на ваше финансије. Као да чекате неку дозволу, решење. Могуће је да вас је то блокирало, па се осећате бескорисно на радном месту. Претерано озбиљно схватате ситуацију, а она ће се разрешити пре него што очекујете.

Љубав Наоружајте се стрпљењем јер је то једини начин да избегнете несугласице. Свака озбиљна дискусија може поћи нежељеним током, а то вам није неопходно. Како год да се поставите тешко ћете избећи потребу вољене особе да нешто с вама разјасни.

Здравље Главобоље.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао Овај период је обележен вешћу да вам стиже додатни приход на који нисте рачунали. То је довољан разлог да се наоружате новом мотивацијом и прионете на посао још полетније. Не затрпавајте се преко реалних могућности како вам све то не би пресело. С добитком стижу и додатни издаци. Када све саберете, бићете на позитивној нули.

Љубав Иако је партнер уз вас, динамика вашег односа почиње да вам смета. Све почиње да вас брине јер вас вољена особа, на неки начин, својим добрим делима обавезује на нешто на шта нисте спремни. На вама је да одлучите да ли сте спремни и по коју цену да се одрекнете личне слободе.

Здравље Контролишите притисак.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао Ваше расположење зависи од финансија, а ту су у изгледу лепе вести. У наредном периоду могућа је наплата или повраћај неког новца од кога сте већ дигли руке. С друге стране, потребно је да обратите пажњу на документа, нарочито уколико су вам потребна за обављање свакодневног посла. Извесне су бирократске непријатности, изазване било вашом или туђом грешком.

Љубав Повлачите се у себе. Можда вам неке несугласице с вољеном особом делују лошије него што то заиста јесу. Ако бисте се, уместо ћутања, определили за отворен разговор, схватили бисте да проблем није између вас већ је последица тренутно лошег расположења.

Здравље Болови у леђима.

СТРЕЛАЦ (23. 11 - 21. 12)

Посао Стиже понуда да се активно укључите у важне пројекте који се развијају у вашем пословном окружењу. Од вас се очекује да будете креативни и активни у зачецима новог вида пословања. Иако све изгледа прилично примамљиво, из неког разлога осећате да то није нешто што вам је неопходно на путу вашег професионалног развоја.

Љубав Привлачи вас особа која је, по вашим критеријумима, превише ексцентрична. С друге стране, уколико сте већ у вези, ово су дани када би све што сте стрпљиво стварали, због малог неспоразума, могло да се закомпликује. Вишак енергије прети да се претвори у велико разочарање.

Здравље Синуси.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао Овај период је у симболици интензивних пословних дешавања која ви успешно обављате, нарочито ако је то нешто на чему дуго радите. Добар исход вас пуни додатним самопоуздањем, па размишљате о даљим променама. Ако се препустите тренутном расположењу постоји велика шанса да брзоплето повучете потезе који би вам, дугорочно, нанели штету.

Љубав Све изгледа као да долазите у ситуацију да више немате ни један дипломатски начин којим би вољеној особи саопштили све што вам је на срцу. С једне стране маштате о слободи, а то вас истовремено плаши. Чини вам се да разговором нећете пронаћи решење, али у томе нисте у праву.

Здравље Чувајте плућа.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао Имате грандиозне планове и мислите да је сада прави тренутак за реализацију свега. Током овог периода мораћете да донесете важну одлуку. Без обзира на то колико сте пуни енергије, елан ће спласнути истог тренутка када будете завршили један важан посао. Током недеље стиже и нова информација која ће вам у потпуности расветлити све дилеме.

Љубав Привлачи вас неко нов и тренутно покушавате да усагласите потребу да сачувате оно што имате са жељом да пробате оно што вам се чини да никад нисте имали. Не залећите се у авантуре јер нисте спремни за то. Јака повезаност са садашњим партнером може да обезвреди сваку нову романсу.

Здравље Могуће су аритмије.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао Стиже вас умор, убрзано размишљате на које начине текуће обавезе да приведете крају. Без обзира на то што ситуација може да делује обећавајуће, не занемарујте то да свака потенцијална пречица може да прерасте у озбиљне компликације. Останите с обе ноге на земљи, нарочито уколико у свом раду баратате већом свотом новца која није ваша.

Љубав Тренутно вам је романтика на последњем месту јер вам се намећу проблеми који имају везе само са вама. Постоји нешто што нисте решили онда када је требало, па вам сада то долази на наплату. Вољена особа може погрешно да схвати ситуацију, па би било корисно да о свему отворено поразговарате.

Здравље Чувајте се повреда.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)