МИСТЕРИОЗНА ОБЛАСТ 51 НА ГУГЛОВИМ МАПАМА: Ловац на ванземаљце тврди да је открио ВЕЛИКУ СТВАР, погледајте унутрашњост тајне базе (ФОТО)

Новости онлине

20. 09. 2020. у 23:19

МИСТЕРИОЗНА ОБЛАСТ 51 НА ГУГЛОВИМ МАПАМА: Ловац на ванземаљце тврди да је открио ВЕЛИКУ СТВАР, погледајте унутрашњост тајне базе (ФОТО)

Фото: Гоогле Еартх

САМОПРОГЛАШЕНИ ловац на ванземаљце Скот Воринг верује да је открио 16 метара високог ванземаљског робота који се чува у озглоглашеној Области 51.

Он је, током прегледања сателитских снимака на Гугловим мапама приметио чудан облик који је смештен међу зградама у бази, пише Раша Тудеј.

Велики тамни облик има хуманоидне карактеристике, што је овог самозваног "уфолога" навело на закључак да је пронашао доказе о великом роботу ког су направили ванземаљци.

Фото: Гоогле Еартх

- Пронашао сам тамну фигуру високу 16 метара у Области 51 и чини се да је још једна десно од ње, али нижа - рекао је Воринг на свом блогу.

- Када сам прегледао прошле фотографије те локације, приметио сам да се фигура заиста помера на страну, а затим мења позе на свакој фотографији. Стварно се креће - додао је.

Он наводи да би та "аномалија" могла бити резултат експеримената америчког ваздухопловства, као и да је могуће да ће ти роботи бити употребљени у борбеним мисијама.

Ипак, најрационалније решење је да је у питању једноставно или зграда или само сенка неког објекта у кругу базе.

Фото: Гоогле Еартх

Иако је Ворингово објашњење постојања "робота" у најмању руку мало вероватно, слике које је поделио из Области 51 истичу зашто је војни комплекс током година био извор многобројних теорија завере. Фотографије приказују низ занимљивих структура, објеката, па чак и велики терен за бејзбол.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Realno

21.09.2020. 10:11

Gluposti. Zar misli iko da bi ameri dozvolili slike koje oni slikaju, a nešto treba da sakriju, da budu dostupne javno. Koja glupost, kao Svinga na Marsu. Možda u toj oblasti nema apsulutno ništa novo, već za široke narodne mase prave makete, ili obrađuju slike digitalno i postavljaju ih na google. Opet još jedna teorija zavere-treba narodu"hleba i igara", da zabave narod i odvrate ga od drugih problema.