МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ТОКОМ ВЛАДАВИНЕ ЗНАКА ВАГЕ: БЛИЗАНЦИМА се љубав стабилизује, ДЕВИЦИ је право време за реализацију пословних идеја

Астролог Сузана Бан 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

20. 09. 2020. у 07:00

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ТОКОМ ВЛАДАВИНЕ ЗНАКА ВАГЕ: БЛИЗАНЦИМА се љубав стабилизује, ДЕВИЦИ је право време за реализацију пословних идеја

Фото: Depositphotos

ПРОЧИТАЈТЕ шта вас током наредних месец дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље

ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Мислите на позитиван исход свега и оптимизмом се браните од мрачних страхова који вас, с времена на време, обузимају. Док у послу стагнирате, време је да се пресаберете и направите нову финансијску конструкцију којом ћете добити на времену. Да ли је у питању позајмица или кредит, свеједно, на неки начин ових дана се бавите прошлошћу. Нека вас све ово не брине претерано јер је у питању пословно затишје пред велику активност која ће наступити чим се терен вашег професионалног живота буде рашчистио.

Љубав С нестрпљењем посматрате ствари, па због тога постоји опасност да погрешно растумачите понашање партнера. То није зато што вас он лаже или прикрива нешто, већ је ствар у вашем нереалним очекивањима којих никако да се решите. Да бисте избегли могуће непријатности неопходно је да у овом периоду очекивања сведете на минимум и пре него што затражите разлоге свога незадовољства у партнеру, то исто дефинишете код себе.

Здравље Чувајте се вируса.

БИК (21.4 - 21.5)

Посао Све вам се, и даље, своди на чекање. Информације које будете добијали могу бити лажне, а особе које вам нешто обећавају непоуздане и неодговорне. Најбоље је да ово време искористите за учвршћивање постојеће позиције, нарочито ако то укључује ваше финансије. Уколико преузмете иницијативу и све активности организујете искључиво у сопственој режији, успех може бити известан. Ако вам други људи буду наметали своје идеје, рачунајте на губитке. Не заборавите да ви најбоље знате шта вам је потребно.

Фото: Depositphotos

Љубав Поље партнерских односа је оптерећено и некако конфузно. Време трошите у узалудним разговорима којима вољеној особи нешто објашњавате а она као да вас не чује. Дозволите другој страни да остане при својим ставовима и дајте јој времена да сама увиди колико су њена очекивања превелика. Ваша визија реалности може бити непријатна сваком ко вас добро не познаје. Право решење ће бити видљиво тек кад се додатно потрудите.

Здравље Несаница.

БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Прозвани сте да разрешавате проблеме и конфузију у животу некога ко зависи од вас а с ким сте и пословно повезани. Људи се ослањају на вашу практичност и оперативност, али и на интуитивни део личности који некада делује тако као да у сваком часу знате шта је најпаметније урадити. Ваша осећајност ових дана не ради за вас, јер ће вам се можда прикачити људи који не могу да се похвале најчаснијим намерама. Време је да се суочите са истином и околности око себе сагледате на реалан начин.

Љубав Ово је време захтевних емотивних изазова и потребе да се љубавни живот стабилизује. Како месец буде одмицао тако ће се и ваша љубавна ситуација стабилизовати. Уколико сте жељни излазака и обилазака културних дешавања, ово је право време када ћете вољену особу, с лакоћом, наговорити на било коју акцију те врсте. Атмосфера завођења је у ваздуху, имате потпуну контролу над ситуацијом. На вама је само да повучете први корак.

Здравље Чувајте ноге.

РАК (22.6 - 22.7)

Посао Наглашено сте осетљиви, па превише осећате емоције других људи. То вас излаже погледима више него што сте спремни да поднесете. Обузима вас тензија с којом се тешко носите, па вам следи озбиљан енергетски пад. Ако дозволите сарадницима да истакну своје способности и на тај начин засене вашу улогу у функционисању целог система, можете да избегнете озбиљне сукобе а, успут, и да научите нешто ново о себи што досад нисте знали. Поред овога, отвара се потреба за учењем нечег новог што ће вам бити од велике користи.

Љубав Током овог периода било какве лажне наде или претерана очекивања морају да се исправе. У основи, дугови који су вас притисли гурају вас да се окренете правим вредностима, породичном животу и односу с вољеном особом. Покажите захвалност, али се не изјашњавајте отворено јер нећете бити схваћени на прави начин. Вољена особа жели да види конкретна дела а не да слуша теорију о томе шта бисте желели да остварите.

Здравље Чувајте се повреда.

Фото: Depositphotos

ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Идеалан је период да на квалитетнији начин организујете своју пословну свакодневицу. Иако је добро време за интелектуални рад, као што су комуникација или некакав маркетинг, ваша пажња се расипа због непоузданих сарадника или непотпуних информација. Без обзира на то, будите уверени да ваш труд није узалудан иако ћете на резултате сачекати мало дуже него што то сада процењујете. Осим тога, овај месец је добар за помагање другим људима који су у невољи, како код куће тако и на послу.

Љубав Успоставићете контакт са особом која долази издалека. За оне који су већ у љубавној вези ово је право време за заједнички пут или неку другу врсту активности која проширује досадашња ограничења. Самопоуздање вам расте, окружени сте људима који су пријатељски наклоњени како вама тако и вашем партнеру. Иако је атмосфера добра, пазите коме се поверавате и чије тајне чувате да вас сумњива намера једне особе не би увела у проблеме.

Здравље Проблеми с очима.

ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Право је време за реализацију неких пословних идеја. Стижу бројна разрешења. Да бисте спремно дочекали новитете, неопходно је пронаћи праву меру у свему. Ви сте надарени да с лакоћом спроведете ред и дисциплину, али мораћете да прихватите да око вас има и људи којима ваш модел понашања није омиљен. Уколико се доследно будете држали својих планова и намера, свака препрека ће бити с лакоћом превазиђена. Без обзира на све повољности, нека вас ових дана не понесу нереалан оптимизам и еуфорија.

Љубав Ваша емотивна веза може да буде озбиљно пољуљана уколико не будете водили рачуна шта причате. На вама је да сачувате тајну која, по вашем мишљењу, није нешто што мора да се крије. Ипак, ако друга страна инсистира на томе да останете дискретни, на вама је само да то прихватите а не да судите о томе да ли је то исправно или није. Овај месец је у знаку потенцијалне љубавне кризе која може наступити уколико будете непажљиви.

Здравље Проверите крвни притисак.

ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао За вас је ово период велике борбе којој се полако назире крај. Ситуацију можете да преокренете у своју корист ако се у свом послу бавите нечим што је креативно и за шта је неопходна машта и осећај за лепо. Све остало може бити изложено компликацијама које се неће разрешити до даљњег. Нема разлога за велику бригу, јер када све буде прошло стижу срећнији дани и с њима велико разрешење и професионална победа. Да бисте превазишли све напетости неопходно је да донесете важну пословну одлуку коју одавно одлажете.

Фото: Depositphotos

Љубав Ваше напето расположење се одражава на однос с вољеном особом. Желите да се осећате сигурно, али не успевате у томе. Ускоро је известан приметан помак у љубавним односима, али ви ћете се и даље осећати непотпуно. Када бисте знали шта желите, проблем би био решен. Свесни сте да се налазите у некој фази, али нисте сигурни да ли је добро разумете. Не оптерећујте вољену особу својим страховима, јер су они ових дана превише мрачни.

Здравље Упала грла.

ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Овог месеца ћете учврстити све своје пословне позиције. Притисак коме сте изложени инспирише вас и охрабрује да се препустите сопственим проценама и на креативан начин уредите свој живот. Иако сте дуго чекали да се коцкице посложе на овај начин, још неко време останите прибрани и стрпљиви. Тачно је да промене стижу и ви то одлично осећате, али потребно је још мало сачекати и не брзати с одлукама. Ако се, ипак, препустите тренутној еуфорији, извесни су превиди којима ћете све довести у питање.

Љубав Преиспитујете ситуацију и водите напорне разговоре с вољеном особом. Могуће је да ћете сазнати нове детаље које раније нисте увиђали. Склони сте преувеличавању свега, па и проблема. Будите опрезни са сопственим очекивањима, нереалне наде воде вас у разочарање. Уколико будете самокритични и искрени према партнеру, али и према себи, ваша романтична блискост биће учвршћена. Чувајте се лажи.

Здравље Болови у леђима.

Фото: Depositphotos

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Током овог периода могуће је да ће вас пратити неповољан тренд. Позитивно размишљање може да вам олакша ситуацију, нарочито ако сте у послу креативни. Ипак, како време буде одмицало, комуникација ће бити све боља јер ћете, без обзира на то шта се дешавало, проналазити идеално решење за све. Бројни неспоразуми, којима ћете ових дана бити оптерећени, неће оставити трајне последице на вашу пословност. Прихватите да не зависи све од вас и препустите другим људима оне проблеме који не припадају вама.

Љубав У наредном периоду могућа је брачна понуда или романтично познанство. Љубав добија на снази. Уколико сте већ дуже време у вези, ово је време када је потребно све уобличити. Уколико сте, пак, однедавно у романси, управо вам се отвара прилика да кроз изражену емоционалну интеракцију са интересантном особом досегнете сасвим нова искуства. Од вас зависи како ће се ствари развијати, друга страна је спремна на искушења.

Здравље Могуће су аритмије.

ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Много динамике - тако бисмо могли да опишемо наредни период који ће потрајати дуже него што желите. Иако је добар тренутак за идеје, ово је време када сте окружени људима који не испуњавају обећања. Да бисте избегли компликације, морате да се наоружате стрпљењем. Духовне и интелектуалне дисциплине су вам у првом плану, то је оно што вас исцељује. Користите интуицију да уочите чије су идеје преувеличане и неискрене и инсистирајте на конкретним аргументима и чињеницама у сваком дијалогу.

Љубав Не покушавајте да одређујете услове под којима ће се ваш љубавни живот даље развијати. Пред вама је нова животна фаза, бар када су емотивни односи у питању. Вољена особа може да покаже потребу за слободом или да иницира промене у начину функционисања ваше везе. Ако прихватите промене и покажете да сте еластични и спремни на компромисе, ваша веза може опстати. У противном, очекујте компликације.

Здравље Стомачни проблеми.

Фото: Depositphotos

ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао У налету доброг расположења имате способности да остварите своје циљеве. Покрећете планове за промену начина живота. Могуће је да је то нешто што сте раније планирали али нисте били у прилици да реализујете. Околности ће се, у једном тренутку, променити, открићете нове начине како да досегнете своје циљеве. Имате помоћ сарадника, али не заносите се идејом да бесплатно добијате подршку. Људи су мотивисани да вам помогну, али дугови могу бити непријатни уколико се адекватно не реванширате.

Љубав Љубавни односи су вам, некако, у другом плану, усредсређени сте на друштво. Такав начин функционисања у љубавној вези, на дуге стазе, прети да прерасте у обичан другарски однос који на крају завршава разлазом. Без обзира на то што вам тренутно то делује као нешто прихватљиво, добро размислите да ли су вам такви приоритети исправни. Да бисте добили љубав и пријатељство истовремено, неопходни су блиски сусрети и искрени разговори.

Здравље Проблеми с кожом.

РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Осећате се блокирано јер очекујете реализацију нечега за шта знате да је извесно али никако да се деси. Уколико је ваш посао на било какав начин повезан са некретнинама, период је идеалан за купопродају, прилив новца али и улагање. Будите пажљиви, један погрешан потез може да вас, дугорочно, значајно поремети. Пре него што потпишете било шта, двапут проверите све детаље како бисте избегли превиде и грешке које бисте касније тешко исправили. У свом раду користите професионалну помоћ службених лица.

Фото: Depositphotos

Љубав Ово је период током кога ћете бити у центру пажње било да се ради о вољеној особи или припадницима ваше уже породице. У првом плану су ваша посвећеност и одговорност. Иако се на тај начин исцељујете и енергетски пуните, будите опрезни за кога се жртвујете како не би било узалудно. Могуће су преваре и обмане, нарочито од стране људи који од вас траже услугу или подршку која је за ваш однос, досад, неуобичајена.

Здравље Посетите стоматолога.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)