НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 9.ДО 16. АВГУСТА: Ован преувеличава љубавне проблеме; Водолија даје себи одушка

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

недеља, 09. 08. 2020. у 07:00

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 9.ДО 16. АВГУСТА: Ован преувеличава љубавне проблеме; Водолија даје себи одушка

Илустрација Depositphotos

Сазнајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате

ОВАН

Посао - Стиже значајан финансијски добитак, али истовремено и трошкови на које нисте рачунали. Нека вас не понесе помисао да бисте могли да одложите плаћање текућих рачуна. Било каква идеја о новчаним комбинацијама, знајте, биће онемогућена. Ових дана будите нарочито дисциплиновани, чак и у ситуацијама које вам буду деловале безазлено.

Љубав - Усмерени сте на једну ситуацију која се одвија у оквиру ваше породице. Могуће су и неке присилне промене на које ћете, хтели то или не, морати да реагујете. Склони сте преувеличавању проблема. Због тога двапут промислите пре него што нешто одлучите.

Здравље - Проблеми с плућима.

БИК

Посао - Спремите се за важне одлуке. Није време за оклевање, потребно је да брзо реагујете и прихватите прву пословну понуду која стиже у овом периоду. Можда ће вам, на почетку, све деловати успорено и траљаво, али дугорочно, све што сада будете покренули поседоваће потенцијал да се развије у озбиљно исплатив посао будућности. Будите истрајни и успећете.

Љубав - Дошли сте до тачке када је потребно да сагледате свој љубавни живот. Вољена особа показује мале сигнале да се нешто битно у њој мења. Те мале промене јесу назнака онога што долази. Како год да се поставите, на прагу сте периода током кога ће се ваш партнерски статус променити.

Здравље - Болови у грлу.

БЛИЗАНЦИ

Посао - Успевате да избегнете контакте са особама које вас оптерећују. Ипак, пословност не признаје такво понашање, па ћете, ипак, бити приморани да истрпите неке људе. Изненадиће вас шта сте могли да пропустите да их нисте уважили и саслушали. Немате стрпљења за посао. Ових дана вас све више привлачи идеја о краткотрајном одмору или бар малом предаху.

Љубав - Нисте довољно упорни. Када наиђете на први отпор, ви ствари прогласите неважним како бисте прикрили несигурност. Пре него што то опет урадите, преиспитајте себе шта вам је важније, сопствена гордост и сујета или крајњи циљ од кога сте одустали.

Здравље - Болови у леђима.

РАК

Посао - Због привидно доброг расположења, губите слику о реалним могућностима које су пред вама. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољним одлукама надлежних који вашу идеју уопште не разумеју и искључују је у старту. Све што ових дана започнете ићи ће траљаво и оптерећено неочекиваним препрекама.

Љубав - Потребна вам је пауза, међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за такве промене. Дисциплиновано и стрпљиво приступите партнеру, једино ћете на тај начин избећи транзите који најављују могућност неког преокрета који може значити чак и прекид везе.

Здравље - Несаница.

ЛАВ

Посао - Оптерећени сте темпом који вас прати већ неко време. Обесхрабрују вас захтеви са свих страна, као и новчане обавезе које су се нагомилале. Не кривите друге што је све на вама. Сами сте све преузели на себе, па је сад време да у томе и истрајете. На све ово нуде вам се и нова задужења. Успорите мало и не прихватајте све што се нуди јер нисте свемогући.

Љубав - Паралелно с напетом атмосфером која осликава ваш професионални живот, и емотивни односи постају све нестабилнији. Вољена особа је под тензијом, а могућа је и додатна непријатност уколико почнете с правдањем. У фази сте потпуног емотивног неразумевања.

Здравље - Чувајте се вируса.

ДЕВИЦА

Посао - Оптерећени сте мноштвом обавеза које вам, ових дана, не пријају. Можете да се нађете усред велике групе људи, уплетени у разговоре који се тичу вашег пословања. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена. Одлуке морате доносити самостално. На време се дистанцирајте од спољашњих утицаја јер вам у овом периоду нису од користи.

Љубав - Све више размишљате о особи која ни на који начин није за вас. Боље је да се суздржите, јер није повољан период за било какве закулисне радње. Бићете разоткривени. Одолите искушењима, једино ћете на тај начин избећи непријатне аспекте који могу да вам закомпликују љубавни живот.

Здравље - Алергије.

ВАГА

Посао - Усмерени сте на неке новине у пословању и проналазите занимљиве методе које се дефинишу током рада. Потешкоће са претпостављеним лицима манифестоваће се првенствено кроз притисак да посао мора бити завршен пре рока. Осим тога, велике непријатности могу настати уколико ваш посао има везе с комуникацијом или било којим видом саобраћаја.

Љубав - На овом плану стижу узбуђења, али и стресне ситуације. Вољена особа не успева да испрати хаотичан темпо у који сте, у последње време, упали. Због недостатка комуникације, могући су неспоразуми који ће, ако их не разрешите на време, прерасти у озбиљан сукоб.

Здравље - Гастритис.

ШКОРПИЈА

Посао - Предстоје вам повољне вести везане за неки посао из прошлости. Информација стиже од особе с којом сте пословно повезани. Ако је тема целе ситуације нешто закулисно, будите на опрезу јер можете бити изложени манипулацији и лажима које ће вас уздрмати. Своја очекивања сведите на минимум како не бисте, на крају, били оштећени.

Љубав - Ако дозволите себи да своју нервозу и напетост емитујете на партнера, постоји велика шанса да кризу, која може бити краткотрајна, продубите и на тај начин и продужите. Уз помоћ једног пријатеља вратиће вам се оптимизам, иако реални проблеми и даље остају нерашчишћени и нерешени.

Здравље - Чувајте се вируса.

СТРЕЛАЦ

Посао - Предстоје вам проблеми са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се залетите у велике акције. Не продубљујте непријатељства са људима од којих зависите. Ово није време за решавање било каквих заврзлама. Ваша искреност неће осигурати победу, без обзира на то колико сте у праву.

Љубав - Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. На све то партнер вас притиска, па ваше незадовољство може ескалирати на потпуно погрешан начин. Колико год да сте изазвани, одложите реакцију и прећутите.

Здравље - Костобоља.

ЈАРАЦ

Посао - Изненађујуће вести прете да вам потпуно помуте концентрацију. Ваша пуна посвећеност одређеној теми може вас ових дана много коштати уколико дозволите да вам промакну важни детаљи везани за посао који свакодневно обављате. Ако сте у зачетку новог пројекта, отвара се могућност да једну фазу приведете крају. Успех предстоји, али кроз болан компромис.

Љубав - Предали сте се илузијама, свесно дозвољавате себи да вас надвлада нереална машта. Погрешно тумачите љубазност једне особе која вам својим уљудним понашањем шаље поруку да вас уважава. Припазите да ваша благонаклоност не зазвучи као да имате задње намере.

Здравље - Будите опрезни с лековима.

ВОДОЛИЈА

Посао - Ово су дани када вам се отвара могућност да себи дате мало одушка, побегнете с посла и проведете сате у друштву пријатеља који вас уопште не оптерећују. Посао неће побећи, а ви ћете се вратити освежени. Осим тога, покушајте ових дана да намирите неке старе финансијске обавезе и да на то ставите тачку.

Љубав - У центру пажње су породични односи, било да се ради о вашој или фамилији вашег партнера. Пожртвованост јесте нешто што се од вас очекује, али овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте да слободно време посветите себи, далеко од свих, па и од најближих.

Здравље - Главобоља.

РИБЕ

Посао - Чак и за најмању зараду морате добро да се помучите. Не играјте на карту среће, ослоните се искључиво на своје способности, рад, труд и одрицања, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Рачунајте на тешкоће са претпостављенима. Крајем недеље могуће је мало побољшање расположења иако неки проблеми још увек опстају.

Љубав - У вама озбиљно расте тензија јер се суочавате с великим изазовима које морате да решите. Одлично функционишете када сте под притиском, али оног часа када ствари доведете до краја, следи вам осетан енергетски пад. Прва на удару вашег незадовољства биће вољена особа.

Здравље - Проблеми са синусима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)